Arkadaşlar yeni bilgisayar alcam özellikler 8 gb ram intel premium işlemcı 3.25 ghz i7 ekran kartı 2 gb bu yeterlimi sizce hangi işletim sistemini kuruyim bu forumda birisi daha böle bir konu açmış ama ben kendi pc me göre söylwyim dedim
vista mı xp mi win7
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
Forumda biraz gezinirsen bu sorunun aynısından çokça bulabilirsin. Defalarca soruldu çünkü :)
8 gb ram, 2 gb ekran kartı olan bir bilgisayara xp kurman demek o bilgisayara hakaret etmen demek bana göre.
Kur 64 bit win7'ni bak keyfine.
Son Düzenleme: _üye_ ~ 21 Kasım 2010 17:26
yav beyler bu işin suyunu çıkardınız, şu saydığın özelliklere bak işlemciye bak ondan sonra xp den vista dan bahset yok kardeşim yok sen kesinlikle win 7 kurma bu soruyu soruyorsan win 7 sana göre değil, hatta ve hatta sen vindows kullanma linüxe geç gerçi ordada başlarsın pardusmu kursam ubuntu mu kursam diye
Yıllanmış Üye
300 mesaj
win 7 pro yada ultumate ve nod32 kur
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
takıl Windows 7 gerisini boşver.
Taze Üye
3 mesaj
Bilgisayarının özellikleri çok iyi bu bilgisayara en iyi Windows 7 nin en son sürümlerinden Ultimate 64 bit işletim sistemi kursan çok iyi çalışır...
OP Taze Üye
12 mesaj
birde arkadşlar hard disk 2 terebayt bunu da söyleyimde ona göre söyleyin
Üye
88 mesaj
vatandaşın profilindeki yazdığı meslek adı, dalga geçip geçmediği konusunda daha detaylı bilgi veriyo aslında.
ben ciddiye alıp windows 7 64 bit kurmasını söyledim, internetten araştırsaydı biraz, en azından google ile aratsaydı bu windwos 7 64 bit nedir diye, kendisi de anlardı bilgisayarına yakışan işletim sistemini.
kaldı ki bi çok kişide aynı şeyi söyledi ona.
Son Düzenleme: _üye_ ~ 25 Kasım 2010 15:26