Xiaomi'nin İlk Wear OS Tabanlı Akıllı Saati Elimizde!

Xioami, ilk defa bir akıllı saatinde Wear OS kullanarak akıllı saat serisinde bir değişikliğe imza atıyor. Peki Xiaomi’nin bu hamlesi gerçekten doğru bir karar mı? İşte tüm detaylarıyla Xiaomi Watch 2 İncelemesi!

2014 yılından beri pek çok akıllı saat üreten Xiaomi, bu sene geçmiş yıllardan farklı bir yol izliyor ve ilk kez Wear OS işletim sistemine sahip bir akıllı saat ile karşımıza geliyor.

Xiaomi Watch 2’ye Google'ın tüm uygulamalarını yükleyebilmek mümkün. Bunlar arasında Youtube Music’ten Google Mesajlar’a, Google Haritalar’dan Gmail’e kadar hepsi var. Ayrıca Google Wallet ve Google Pay'i de destekliyor.

Google dışında Watch 2’nin en büyük avantajı üçüncü parti uygulamalarının yüklenebilmesi. Mağazada Spotify, WhatsApp, Todoist ve Deezer gibi popüler uygulamaların yanı sıra farklı geliştiriciler tarafından sunulan çok sayıda seçenek var.

Xiaomi Watch 2, çoğu akıllı saat gibi temelde bir sağlık ve fitness cihazı. Dolayısıyla kalp atış hızınızı, kan oksijen doygunluğunuzu ve stres seviyenizi ölçebiliyor. Üstelik önceki versiyona göre geliştirilmiş 12 kanallı PPG izleme özelliğiyle birlikte geliyor. Fitness tarafında ise bazıları ayrıntılı analiz ve antrenman ipuçları içeren 150'den fazla spor modunu destekliyor.

Daha pek çok özelliği bulunan Xiaomi Watch 2’nin tam incelemesi Youtube kanalımızda yayında, link profilde.