Xiaomi’nin Hem Uygun Fiyatı Hem Güçlü Özellikleriyle Dikkat Çeken Telefonu Nasıl? Alınır mı?

Giriş seviyesi telefon üretmek ince bir ip üzerinde yürümek gibidir. Üreticiler telefonu geliştirirken doğru fiyat/performans oranını yakalamak için ince eleyip sık dokumak durumundalar. Peki Xiaomi, giriş seviyesi telefonu Redmi 13’te nasıl bir performans ortaya koyuyor?

Uygun fiyatlı ama güçlü özelliklere sahip bir telefon arıyorsanız Redmi 13 size göre olabilir. Zira 10 bin TL bandındaki bu telefon, giriş seviyesine göre yetenekli özellikler barındırıyor.

Güçlü mobil oyunlar oynamak için değil de, günlük işlerinizi yürütmek için tasarlanmış Redmi 13, 6.79 inç boyutundaki dev ekranıyla beğenimizi kazandı. Bu ekran 90 Hz yüksek yenileme hızına ve TÜV Rheinland göz koruma sertifikalarına sahip. Yani telefonun ekranı hem güzel görünüyor hem uzun kullanımda gözleri yormuyor.

Bununla birlikte 5030 mAh kapasiteli pil sayesinde günlük kullanım ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor. Kutudan 33W’lık şarj adaptörünün çıkması da önemli bir diğer detayı.

Tasarımıyla göze hoş gelen telefonlardan biri olan Redmi 13, her ne kadar telefonu plastikten üretilmiş olsa da, bunu premium seviyede sunmayı başarıyor. Arka kapakta parlak cam görüntüsü, cihazın çevresinde de metal çerçeve görünümü bulunuyor.

8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelen Redmi 13’ü şu sıralar piyasada 10 bin TL civarında bir fiyat etiketiyle bulabiliyorsunuz.