Unutkan İnsanlar İçin Mükemmel Çözüm

Eğer devamlı “Ütüyü prizde mi unuttum?” veya “Işıklar açık mı kaldı?” gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa, bunun çok basit bir çözümü var. Günsan Smart Priz, tüm endişelerinizi ortadan kaldırırken, aynı zamanda hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor. İşte tüm detaylarıyla Günsan Smart Priz incelemesi.

Eğer devamlı “Ütüyü prizde mi unuttum, ışıklar açık mı kaldı, elektrikli ocağı kapattım mı?” gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa, Günsan Elektrik’in buna güzel bir çözümü var.

Günsan Smart Priz, aklınızdaki tüm endişeleri giderirken, aynı zamanda gereksiz enerji tüketiminin de önüne geçiyor. GG Smart uygulaması üzerinden kolayca kullanılabilen priz, 2,4 Ghz Wi-Fi ağı üzerinden çalışıyor. Uygulamadaki “Zamanlayıcı” bölümünde, cihaz farklı zamanlarda açılıp kapanacak şekilde programlanabiliyor. Bu sayede ütüden ışıklara, elektrikli ocaktan kahve makinesine kadar her şeyi günlük rutininize göre çalıştırabiliyorsunuz.

Uygulamada bulunan prizin “Geri Sayım” özelliği cihazların belirli bir süre geçtikten sonra açılıp kapanmasını sağlıyor. “Takvim” özelliği ise cihazın çektiği akım gücünü ve harcanan enerji miktarı verilerini göstererek enerji tasarrufu yapabilmeye imkan tanıyor.

Google Asistan ve Amazon Alexa desteği de bulunan akıllı prizin güncel fiyatı ise 249 TL ile oldukça uygun.