TP-Link Archer C80 video inceleme

İnternet performansını arttırmak, evdeki veya iş yerindeki internet sorununu ortadan kaldırmak için iyi bir çözüm arayanları Archer C80 ile tanıştırıyoruz.

Özellikle korona virüsle mücadelenin sürdüğü şu günlerde, daha doğrusu bu hastalıkla ilk karşılaşıp evlerimize kapandığımızda, internetin kıymetini sanıyoruz ki bir kez daha anladık. Eğitim düzeni internet ortamına evrildi, iş düzeni tamamen online ortama geçti, hatta iş toplantılarını bir yana bırakın, arkadaşlarımızla bile tamamen online servisleri üzerinden, kamera karşısında buluşmaya başladık. Tabii ki bu noktada en ağır darbeyi de iyi bir internet altyapısına sahip olmayanlar yedi demek yanlış olmayacaktır.

Herkesin evlere kapanmasıyla beraber daha fazla yoğunlaşan internet hatları, zaten çok da süper olmayan Türkiye internet altyapısının musluğunu bir müddet daha fazla kısmasına sebep oldu. Öte yandan servis sağlayıcının verdiği yönlendiriciyi kullananlar muhtemelen bu dönemde yavaş internetten daha fazla şikayetçi oldular. Zira internet servis sağlayıcılarından gelen kablosuz yönlendiriciler, genellikle maliyeti düşürmek için düşük özelliklere sahip oluyorlar. Bu gibi durumlarda da çare, bugün inceleyeceğimiz tipte ürünlerden biri oluyor. Bugün bu modellerden TP-Link'in Archer C80 adını verdiği AC1900 kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router'ını değerlendireceğiz.

Okuyucu Yorumları