Sıradan Tasarımlardan Sıkılanlara Nothing’ten Fütüristik Bir Kulaklık

Nothing, sıradan tasarımlardan sıkılan kullanıcılar için akıllı telefonlarında kullandığı şeffaf tasarım dilini Nothing Ear (stick) kulaklığına taşıyor. Peki, bu kulaklıkların her şeyi görünüşü kadar etkileyici mi? Tüm detaylarıyla inceliyoruz!

Nothing, imzası haline gelen şeffaf tasarımını Nothing Ear (stick)’e taşıyarak, dikkat çekmeyi seven kullanıcılara fütüristik bir kulaklık sunuyor.

Ruj kutusuna benzer kılıfıyla James Bond filmlerinden fırlamış gibi gözüken Nothing Ear (stick), şeffaf plastiği ve beyaz renkli tomurcuklarıyla oldukça şık duruyor. Kulaklıklar, her ne kadar tüm kulak tiplerine uygun olmasa da kulağına tam oturanlar için son derece ergonomik yapıda.

IP54 derecesiyle toza, suya ve tere karşı dayanıklı olan kulaklıkların kontrolleri dokunmatik değil, sapları sıkılarak yapılıyor. Tüm kontroller Nothing X uygulamasından kolayca özelleştirilebiliyor.

Ear (stick), sesi her iki tarafındaki 12,6 mm’lik sürücülerden sağlıyor. ANC bulunmadığından pasif gürültü izolasyonu yok. Bu yüzden ses performansı şarkıyı nerede dinlediğinize göre değişiyor.

Genel kullanıcı için ses kalitesi gayet iyi. Tiz ağırlıklı olan kulaklıkların, basları ve orta frekansları biraz düşük. Bu yüzden vokal çok ön planda olduğunda detaylar boğulabiliyor. Bu yüzden uygulamadan bazı ekolayzır ayarları yapmak gerekiyor.

6-7 saatlik bir kullanım ömrü sunan Nothing Ear (stick)’in fiyatı ise güncel olarak 1899 TL.