Remington RX5 & MB7000 video inceleme

Bu Tıraş Makinesiyle Kafanız Rahat: Remington RX5 ve MB7000 İncelemesi

Özellikle pandemi ile beraber berbere gitmek neredeyse hayal oldu demek mümkün. Geçirdiğimiz süreçte belli zamanlarda alınan ve uzun süren sıkı önlemler sebebiyle evde genellikle kendi imkanlarımızda tıraş olmaya çalıştık. Kendi adıma konuşacak olursam, ben zaten çok nadiren giderdim, genelde tıraşımı kendim oluyorum uzun yıllardır, o anlamda biraz antrenmanlıydım bu duruma. Ancak bazen tabii ki iş çığrından çıkabiliyor, özellikle sakalı düzeltmek için belli aralıklarla berbere uğramam gerekiyordu. Fakat pandemi ile beraber bu aralıklar gittikçe uzadı ve artık neredeyse gitmiyorum, bundan sonra gidersem de herhalde muhabbete giderim. Hatta buradan Beşiktaş'taki berber arkadaşım Erdal'a da selamlar dileyeyim. En yakın zamanda uğramaya çalışacağım.

Evet, şimdi, konumuza gelelim yavaş yavaş. Remington'un tıraş makinelerini zaten biliyorsunuzdur. Erkek ve kadın bakım ürünleriyle tanınan Remington'dan bugün elimizde 2 tane tıraş makinesi bulunuyor. Bunlardan biri, Remington MB7000 modeli olurken, bu makine hem saç düzeltmelerinizi yapmanızda hem de sakal tıraşınızı olmanızda yardımcı oluyor. Bir diğeri ise, RX5 olarak da bilinen Remington XR1500 modeli. Bu cihaz ise, kafası rahat olmak isteyenlerin cihazı oluyor; zahmetsiz ve sıfır numara saç tıraşı için kullanabiliyorsunuz.

Ben bir süredir bu 2 cihazı da kullanıyorum ve gayet memnunum açıkçası. Nedenlerinden de şimdi cihazları anlatırken sizlere bahsedeyim.

Okuyucu Yorumları