Orta Segmentin Amiral Gemisi mi?

Telefon üreticisi TECNO’nun, sevilen SPARK serisine yeni bir model eklendi. Serinin en üst modeli olan SPARK 20 Pro’nun da bir üst edisyonu olarak tasarlanan SPARK 20 Pro+, kavisli ekranı ve zengin donanımıyla beğeni topluyor. Peki, gerçekten öyle mi? İnceledik!

Şimdi cebimde 15 bin lira para var ve bununla hangi telefonu alacağım konusunda kararsızım diyorsanız bu video size seçim yapmanız konusunda yardımcı olabilir. Elimde şu an TECNO’nun Spark serisinden yeni bir model olan SPARK 20 Pro+ var ve bu telefon özellikle tasarımıyla orta segment modeller arasında dikkat çekiyor.

SPARK 20 Pro+’ta neredeyse yok yok. Çift tarafı kavisli 120Hz tazeleme hızına sahip AMOLED ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM’e ek olarak 8 GB daha artırılabilir hafıza ve 256 GB depolama alanıyla teknik anlamda gayet başarılı. Buna ek olarak performans optimizasyonu konusunda önemli yazılım destekleriyle geliyor.

Android 14’ü çalıştıran telefonda, ana kamera 108 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, ayrıca makro çekimlerde kullanabileceğiniz ayrı bir kamera daha bulunuyor. 5000 mAh kapasitesinde pili gün boyu rahat bir kullanım sağlıyor ve telefon hızlı şarj oluyor.

15 bin lira fiyat etiketiyle gelen SPARK 20 Pro+ bu anlamda orta segmentte amiral gemisi izleri taşıyan bir model olmuş. Ancak bazı eksikleri de yok değil. Bunları da uzun videoda anlattık. Profildeki linkten ulaşabilirsiniz.