Monster’ın Yapay Zeka Destekli Yeni Canavarı: Monster Notebook Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator

Monster, yeni yapay zeka tabanlı dizüstü bilgisayarıyla hem işin profesyonellerine hem de oyun tutkunlarına yeni bir seçenek sunuyor. İşte güçlü donanımı, yapay zeka özellikleri ve daha fazlasıyla Monster Notebook Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator incelemesi!

Yapay zeka kısa sürede hayatımıza o kadar nüfuz etti ki, artık varlığını günlük yaşamımızın her alanında görebiliyoruz. Özellikle de PC’lerimizde. Tabii ki karmaşık yapay zeka işlemleri için güçlü bir donanıma ihtiyaç var. İşte bugün masamızda duran Monster Notebook’un Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator dizüstü bilgisayarı, tam da bu ihtiyaca yönelik tasarlanmış bir cihaz.

  • Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator dizüstü bilgisayarını CHIP1000 koduyla 1000 TL indirimle satın almak için buraya tıklayın.

Tulpar T6’nın en önemli özelliklerinden biri yeni nesil yapay zeka destekli Intel işlemci ailesinden olan Core Ultra 7 155H’yi kullanması. İşlemci, NPU dediğimiz yapay zeka çipi sayesinde tüm yapay zeka işlemlerinin 2-3 kata kadar daha hızlı yapılabilmesine olanak sağlıyor.

Grafik birimi olarak RTX 4070 gibi son derece güçlü bir ekran kartı bulunuyor. Ekran kartındaki tensor çekirdekleri, yapay zeka işlemlerinde matris çarpımlarını hızlandırdığından, derin öğrenme modellerinin eğitimi ve çıkarımı gibi işlemleri çok daha hızlı gerçekleştirilebiliyor.

NVIDIA Studio etiketine sahip T6; Blender, Adobe Premiere Pro, Photoshop, Lightroom gibi popüler uygulamalarda ekstra yapay zeka özellikleri sunarken, klavyesindeki Co-pilot tuşuyla da GPT-4 destekli yapay zeka asistanına kolayca erişim sağlayabiliyor.