Monster Tulpar T5 V19.1 Video İnceleme

Core i7-9750H CPU ve GeForce GTX 1660 Ti GPU ile oyunculara gelen Tulpar T5 V19.1'i test ettik!

Evet, Monster, Tulpar T5 V19.1 ile yine güzel bir model hazırlamış. Şirketin çok sayıda farkı konfigürasyona sahip modeli olması ve her bütçe aralığına göre ürünler yerleştirmesi, her oyuncu tipinin kendine uygun modeli bulmasını kolaylaştırıyor. Bu anlamda da Monster iyi bir iş yapıyor; bunu söylemek gerek.

Elimizdeki Tulpar T5 V19.1'in fiyatı 7999 TL. Diyelim ki fiyatı size yüksek geldi, hemen yönelebileceğiniz benzer modeller yine Monster'da bulunuyor; ama Abra'da ama Tulpar'da 3 aşağı 5 yukarı uygun fiyat/performans çizgisini bulabiliyorsunuz. Diğer tarafta bu laptop'ta daha yüksek konfigürasyon arayanlar, yine özellik yükseltme şansına sahipler. Mesela SSD'yi 256 GB değil de 1 TB seçebilir, RAM kapasitesini 32 GB'a çıkartabilirsiniz.

Genel olarak Tulpar T5 V19.1, performansıyla gayet başarılı bir model olmuş. Bunu boyutları ve tasarımı itibariyle genel kullanıma yansıtması sayesinde de kullanım alanını genişletiyor. Yani bu laptop'ı yalnızca oyunlarda kullanmayacaksınız.

Son olarak laptop'ın kutu içeriğinde gerekli olabilecek tüm yazılımları bulabileceğinizi, ayrıca 3 aylık ESET Internet Security hediyesi olduğunu da unutmayın.

Okuyucu Yorumları