Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü

Evlerde sağlıklı çalışan bir kablosuz ağ kurmak bazen çok zor bir probleme dönüşebilir. Peki, bu noktada ne yapmak lazım? Mercusys Halo H70X Mesh sistemi çözüm olabilir mi? İnceledik!

Bir evin boyutları genişlediğinde veya internete bağlı cihazların sayısı arttığında sadece bir kablosuz modemin gücü evin bağlantı ihtiyaçları için yeterli olmayabiliyor. Sık sık düşen sinyal kalitesi sebebiyle cihazlar internetten kopabiliyor, modemden uzaklaştıkça bağlantı kalitesi kötüleşiyor ve hatta evin bazı odalarından sağlıklı bir internet bağlantısı kurmak mümkün bile olamayabiliyor.

Bütün Ev Mesh Wi-Fi Sistemi olarak adlandırılan Mercusys Halo H70X sistemi bu noktada evlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. 2 adet veya 3 adet Halo cihazıyla paket olarak gelen Mercusys Halo H70X sistemi, bir evin en uç noktalarına veya farklı katlarına kesintisiz, güçlü kablosuz ağ sinyalleri ulaştırıyor. Böylece ev içindeki bağlantı sorunlarını çözüyor.

Bu cihaz 350 m2’lik bir ev için yeterli kapsama alanı sağlarken, Halo H70X’in 3 cihazlı paketi ise bu alanı 550 m2’ye çıkarabiliyor. 160 MHz kanal genişliği sunan Wi-Fi 6 kablosuz ağ standardını destekleyen Mercusys Halo H70X sistemi, 150’den fazla cihazın aynı ağa bağlanmasına imkan veriyor. Ayrıca bu Halo cihazları Beamforming teknolojisiye ağ sinyallerini, ağa bağlı cihazların bulunduğu noktaya da yoğunlaştırabiliyor.