Huawei’den Apple Watch’a Dişli Rakip

Huawei Watch Fit 3, geliştirilen sağlık takibi özellikleri, büyüyen ekranı ve uzun pil ömrüyle fitness takip cihazlarında yeni bir standart belirliyor. İşte yenilenen tasarımıyla Huawei Watch Fit 3 hakkında merak edilen her şey...

Huawei, geçtiğimiz haftalarda Dubai’de gerçekleştirdiği ve bizim de katıldığımız etkinliğinde yine birbirinden güzel birçok ürün tanıttı. Bunlardan biri de bu gördüğünüz modayı takip eden fitness meraklılarına özel olarak tasarlanan Huawei Watch Fit 3.

Dikdörtgenden kare formuna geçiş yapan Watch Fit 3, artık kullanıcıya ekranda daha fazla bilgiyi bir arada gösterebiliyor. Saat, daha doğru bir kalp atış hızı izleme sağlamak için yapay zeka ile güçlendirilmiş çok kanallı bir sinyal geliştirme algoritması kullanan geliştirilmiş Huawei TruSeen 5.5 teknolojisiyle geliyor. Artık ölçümler 25 saniyeden fazla sürmüyor. Kalp atış hızının yanı sıra saat, adımları sayabiliyor, stres ve uyku takibi yapabiliyor, SpO2 ölçebiliyor ve yakılan kaloriyi hesaplayabiliyor.

Geliştirilen diğer özellikler arasında TruSleep 4.0 ve Menstural Döngü İzleme özelliği yer alıyor. TruSleep 4.0, Temel Uyku Fizyolojisi Analizi ve Nefes Farkındalığı olmak üzere 2 önemli geliştirme içeriyor. Menstural Döngü izleme özelliğinde ise artık ilk 2 döngü ve 3 döngü dahil olmak üzere döngü izleme destekleniyor.