Huawei akıllı saatte çıtayı zirveye mi taşıyor?

Daha önce Watch GT4 modeliyle akıllı saat konusunda herkesi etkileyen Huawei, Watch GT5 serisiyle kullanıcılarına daha lüks bir malzeme ve daha şık bir tasarım sunarken her kullanıcı için daha derinlemesine ve özelleştirilmiş bir deneyim yaşatacak yeni bir akıllı saat geliştirmiş.

Huawei’nin merakla beklenen yeni akıllı saati Watch GT 5 serisi satışa çıktı. Gerçekten çok güzel görünüyorlar, peki, yeni saatlerin özellikleri neler?

Watch GT 5 serisi, Watch GT 5 Pro ve Watch GT 5 olarak temelde 2 farklı modelle geliyor, ancak her 2 modelde de boyut itibariyle maskülen ve feminen seçenekler var. 46 mm’lik seçenekte sekizgen tasarımıyla oldukça güçlü duran Watch GT 5 Pro, 42 mm seçeneğinde de Altın Yaprak desenli ikonik taç tasarımıyla şık bir seçenek sunuyor.

Özellik yelpazesi bakımından fazlasıyla zengin olan saatlerde, temel sağlık ve spor fonksiyonları geliştirilmiş. Artık sağlık verileri, TruSense Sistemi ve diğer yenilenen teknolojiler ile çok daha doğru ölçülürken, EKG’den uyku apnesine kadar pek çok kritik noktalarda saatler eliniz ayağınız oluyor.

100’den fazla spor modunun yanı sıra Sunflower Konumlandırma Sistemi ile yüksek hassasiyete sahip konum becerisi bulunan saat, 40 metreye kadar suya dayanıklı yapıda geliştirilmiş.

14 güne kadar pil ömrü sunan ve buraya sığmayacak daha pek çok özelliği bulunan Watch GT 5 ailesini uzun videoda da anlattım. Link profilde. Saatlerin fiyatı ise 8 bin 999 liradan başlıyor.