Evinizdeki Kablosuz Ağı Yeni Nesil Wi-Fi 6 Standartlarına Taşıyor

Akıllı evler ve evde çalışma gibi kavramlar yükselirken, evimizdeki kablosuz ağın gücü ve kalitesi de yükselmek zorunda. Peki bunu nasıl sağlayacağız? TP-Link’in evlerdeki kablosuz ağları yeni bir boyuta taşıyan kablosuz router’ı TP-Link Archer AX53’ü detaylıca inceledik.

TP-Link Archer AX53, evinde kesintisiz ve yüksek hızlı Wi-Fi ağı kurmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarına en son teknolojiyle cevap veriyor. Wi-Fi 6 standardıyla 180 MHz kanal genişliği sağlayan router, aile bireyleri 8K videolar izlerken bile kablosuz ağda sıkışma yaşanmasını engelleyen yüksek hızlar sunuyor.

TP-Link’in OneMesh teknolojisiyle de uyumlu olan router sayesinde evinizde odalar arasında dolaşırken kablosuz ağdan düşmek veya bağlantının yavaşlaması gibi sorunlar yaşamadan internet bağlantınızı en yüksek kaliteyle devam ettirebilirsiniz.

En yeni Wi-Fi güvenlik protokolü olan WPA3 ise dışarıdan gelen saldırılara karşı çok güçlü bir savunma sunuyor. TP-Link Archer AX53 mobil uygulaması sayesinde de ağdaki tüm hareketi izlemenize, kullanıcılara bant genişlikleri atamanızı hatta küçük çocuklarınızın sakıncalı sitelere girmemesi için bu sitelere erişimi engelleme imkanı da veriyor. Ailenizin ve evinizin dijital güvenliği parmaklarınızın ucunda…

TP-Link Archer AX53’e farklı mağazalarda, 1700-2000 lira fiyat bandı içinde ulaşabilirsiniz.