Eviniz İçin Yüksek Çözünürlüklü ve Akıllı Güvenlik Çözümü

Evinizin ve ailenizin güvenliğini sağlamak çok ciddi bir iş. Bu konuda kalitesini ve başarısını kanıtlamış TP-Link Tapo C510W hem kolay kurulumu hem kolay kullanımıyla dikkat çeken, çok gelişmiş yeteneklere sahip bir güvenlik kamerası. İşte TP-Link Tapo C510W hakkında bilmek istediğiniz her şey.

Bir evin güvenliğini sağlamak, kamera sistemi kurmak çok ağır teknik ve zor bir iş gibi görünebilir ancak aslında hiç öyle değil. Özellikle de güvenlik çözümleriyle tanıdığımız TP-Link’ten bir ürün tercih ediyorsanız.

TP-Link Tapo C510W, çok pratik şekilde kullanılan, ancak kapsamlı çalışan ve bunu uygun fiyatla sunan bir güvenlik kamerası. Onu kutusundan çıkarttığınız gibi dairenize, bahçenize, iş yerinize veya yazlığınıza kolaylıkla yerleştirebilir ve mülklerinizin güvenliğinden her an emin olabilirsiniz.

Gündüz olduğu gibi gece koşullarında da iç ya da dış mekanda kullanabileceğiniz TP-Link Tapo C510W, 2304x1296 piksel gibi yüksek çözünürlüğe sahip. Görüntüleri 512 GB’lık microSD karta saklayabiliyor veya Tapo güvenlik sisteminin bulut depolama çözümünden faydalanabiliyorsunuz.

Yapay zeka desteği şahane bir detay. Böylece evin önünden kim geçti, araç mı yoksa kişi mi tespit edildi, sınır ihlali mi yapıldı, yoksa sadece transit geçen biri miydi gibi bilgilere anında erişebiliyorsunuz. Tapo uygulamasında zengin deaylar var, hepsini belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca sesli alarm özelliği de var ve hatta daha iyisi, kendi sesinizi alarm olarak kullanabiliyor ya da direkt olarak kamera üzerinden konuşabiliyorsunuz.