Eviniz İçin Ekonomik Wi-Fi Güvenlik Kamerası: Aqara E1

Eğer evinizin güvenliğini ucuz yoldan sağlamak istiyorsanız, Aqara E1 güvenlik kamerası aradığınız cihaz olabilir. Peki 1239 TL fiyatıyla öne çıkan kamera kullanıcılara neler vadediyor? İşte tüm detaylarıyla Aqara E1 incelemesi.

Geçtiğimiz sene Bilkom güvencesiyle ülkemizde faaliyet göstermeye başlayan Aqara, bütçe dostu E1 güvenlik kamerasıyla evinin güvenliğini ekonomik yoldan sağlamak isteyenlere güzel bir alternatif sunuyor.

Oldukça kompakt boyutlarda olan Aqara E1, MagicPair özelliği sayesinde hızlı bir kurulumun ardından hemen hazır hale geliyor. Üzerindeki f/2.0 diyafram açıklığındaki 2K lensinin sunduğu görüntü net ve ayrıntılı. Ayrıca gece görüşü sayesinde aynı kalite geceleri de korunuyor.

E1, 110 derece görüş açısına sahip ve 360 derece pan/tilt yapabiliyor. Üzerindeki dahili hoparlörler ve mikrofon ile 2 yönlü iletişime imkan tanırken, tüm kontrolleri uygulama üzerinden yapılıyor. Cihaz, hareketin yanı sıra insan algılaması özelliğiyle geliyor ve İnsan Takibi sayesinde kamera açısına girenleri otomatik takip ederek telefona anında bildirim yolluyor.

512 GB’a kadar microSD desteği, Ağa Bağlı Depolama (NAS) ve bulut depolama seçenekleri sunan Aqara A1 güncel olarak 1239 TL fiyat etiketine sahip.