Evde Anahtar Unutma Derdine Son: Yale Linus Akıllı Kilit L2

Yale, yeni akıllı kilidi Linus L2 ile evinizin güvenliği için etkili bir çözüm sunarken, anahtarı evde unutma gibi endişelere de son veriyor. İşte tüm detaylarıyla Yale Linus Akıllı Kilit L2 incelemesi…

Teknoloji sayesinde artık her şey daha pratik ve kolay. Evlerimizi bir süredir akıllandırıyorduk, artık güvenliğini de bu pratikliğe dahil edebiliyoruz. Yale Linus Akıllı Kilit L2 tam olarak bunu vadediyor ve "Acaba kapıyı kilitledim mi?" endişesini ortadan kaldırıyor.

128-bit AES şifreleme yöntemini kullanan akıllı kilitte Bluetooth VE Wi-Fi desteği bulunuyor. Kontrolleri ise tamamen ‘Yale Home’ uygulaması üzerinden yapılıyor. Uygulamada kilidi manuel olarak kilitlemek veya açmak dışında birçok kullanışlı özellik mevcut.

Kilidin yanına geldiğinizde kilidin otomatik olarak açılmasını sağlayabildiğiniz gibi isterseniz kilidi belirli bir süre sonra kendini kilitleyecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca cihaz, günün belirli saatlerinde kilitlenecek veya kilidi açılacak şekilde kolayca programlanabiliyor.

Linus Akıllı Kilit L2’yi öne çıkaran en önemli özelliklerinden biri de kutusundan çıkan Yale Dot aksesuarı. Bu aksesuar sayesinde telefonu sadece Dot’a dokundurarak kapıyı açabilmek veya kilitleyebilmek mümkün. Amazon Alexa, Google Home gibi sesli asistanlarla da entegre olabilen Linus Akıllı Kilit L2’nin güncel fiyatı ise 8.999 TL.