Elephone PX video inceleme

Gerçekten Fiyat/Performans Canavarı mı? İşte Elephone PX İncelemesi!

Bugünkü incelememizde uygun fiyatlı telefonları değerlendireceğiz. Bunlardan son zamanlarda ülkemize yeni giren Elephone markasının yeni modeli PX'i bu incelememizde özellikleriyle tanıyacağız ve uygun fiyatlı akıllı telefon kategorisi için ne kadar uygun, özellikleriyle ne denli tatmin edici, bunların cevaplarını hep birlikte arayacağız.

Şimdi önce Elephone markasını tanımak lazım pek tabii ki. Elephone, Çin menşeli bir akıllı telefon üreticisi. Çin'in Shenzhen kentinde 2014 yılında kurulan bu şirket, artık farklı pazarlarda da genişleme yoluna gidiyor. Geçtiğimiz ay Türkiye pazarına da girdiler ve burada Arena Bilgisayar güvencesiyle beraber raflarda yer aldılar.

Elaphone'un şu an 4 farklı modeli bulunuyor. Bunlar Elaphone U3H, Elaphone A7H, Elaphone A6Max ve ayrıca bir de bizim elimizdeki Elaphone PX modeli şu an satışta görülebiliyor. Elaphone PX fiyatı 1899 TL. Bu fiyatıyla artık giriş – orta segment diyebileceğimiz kategoriye oturan Elaphone PX, bakalım detaylarında bizlere neler sunuyor? Kimileri bu telefon için fiyat/performans canavarı demiş, gelin bakalım gerçekten de öyle mi?

Okuyucu Yorumları