Video oynatılamadı, ağ ya da sunucu hatası veya belirtilen format desteklenmiyor.
Diyalog penceresinin başlangıcı. ESC tuşu işlemi iptal edip pencereyi kapatacaktır.
End of dialog window.
Advertisement
Okuyucu Yorumları
Yorum yapmak için tıklayınız
Ziyaretçi
Olayı yorumlamanın yaş ile alakası yok. Ben de 16 yaşındayım ancak, 1999 yılında atari jaguar, sega ve amiga oynadığımı çok net hatırlıyorum. Biraz da kültür ve yetişme meselesi. Benim şahsi fikrim 2kgames bunca yılın hakkını verecektir.
1
Yanıtla
Ziyaretçi
bu oyun ben 98 de hatirliyorum (pentium 75) win 98 varken.Eglence ve aksiyon bir arada tutabilen ender hatta fps turunun en başarılısıdır diyebilirim forever a gelince sadece videolarla tam anlasılacagını zannetmiyorum ama herkesin gorusu farklı sonucta kimi sadece ates etmekle ,kimi biraz fantazi ile yogrulmus bir mizahla kimi ise muhteşem grafiklerle eğlenmeyi seçer.Dukenukem yeniden!!! hala inanmakta zorluk cekiyorum bu kadar yıldan sonra o zamanlar saçım daha gürdü :D
2
Yanıtla
Ziyaretçi
@31 Oca 2011 17:30duke nukem 3d 1996 yılında çıktı. yani 14 yıl önce. bu oyunun ise 1-2 yıl sonra yapımına başlandı ve duyuruldu. videoda 12 deniyor çünkü oyunun yapım aşamasında olduğu süreden bahsediyor. haberde 14 deniyor çünkü bir önceki oyunun çıkışından beri aradan geçen süre o kadar.bilmişlik taslamadan önce azıcık bilgi edinsen konu hakkında daha iyi olurdu.birde herşeyi grafikten ibaret sanan yeni yetmeler olmasa.. siz gidin crysis'i orta ayarlarda oynayabilmek için bilgisayar toplayın kardeşim.
2
Yanıtla
Ziyaretçi
yazmış: "Gereksiz bir oyuna benzemiş.Artı grafiklerde piyasadaki muadili sayılacak oyunlarla karşılaştırıldığında 14 yıl 14 aylık dahi deneyim ve başarım vermişe benzemiyor." Yaş 15 galiba ? Nedenmi: Doom-duke-blood-quake zamanı jenarasyon sadece grafiğe bakmazda ondan. yazmış: "puff 14 sene beqlendigine degmemis bence.."Emoca...O yıllarda emolar yoktu, buda 15 . . . Sen git eti-puff ye abisi.. :D
2
Yanıtla
Ziyaretçi
haberle yorum arası tutarsızlıklar var videonun sonunda 12 yıldan sonra oyunun tekrardan döndüğünden bahsediyor ama 14 denmiş. ya siz çeviremiyorsunuz ya da haberi hapmakta 2 yıl geciktiniz :))) videonun sonunda kız soruyor oyun iyi miydi diye, duke da cevap veriyor :Yeah! but after 12 years, it should be!