Çalışma Masanız İçin Ergonomik Bir Monitör: AOC 24V5C İnceleme

Uzun saatler bilgisayar karşısında mı çalışıyorsunuz? Göz yorgunluğu, baş ağrısı ve boyun ağrısı gibi problemler yaşıyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, AOC’nin 24V5C/BK model monitörü tüm sorunlarınızı çözebilir. İşte tüm detaylarıyla AOC 24V5C/BK incelemesi!

Eğer son zamanlarda monitör başında uzun saatler geçirdikten sonra gözlerinizde ağrı hissediyorsanız, büyük ihtimalle monitör seçiminiz yanlış. İşte bu gibi sorunlar yaşayanlara özel AOC’nin bir monitör önerisi var.

Üç tarafındaki ince çerçeveleriyle gayet şık duran AOC 24V5C, basit bir kurulum işleminden sonra hemen kullanıma hazır hale geliyor. Monitörün metal ayaklığı sayesinde ekran, 130 mm’ye kadar yükseklikte kullanılabiliyor ve sağa sola rahatça döndürülebiliyor. En güzeliyse ekran pivot modunda da kullanılabiliyor.

USB-C, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, 4 adet USB-A aşağı akış portu ve 3.5 mm kulaklık jakıyla zengin bağlantılara sahip monitörün ekranı 1920x1080 çözünürlüğe, 75 Hz yenileme hızına ve 1 ms tepki süresine sahip bir IPS panelden oluşuyor.

Flicker Free ve AOC’nin Anti Blue Light gibi teknolojilerle göz sağlığını da düşünen AOC 24V5C, güncel olarak 8.140 TL’ye satılıyor.