Bu Mikrofon 250 Metreden Ses Alabiliyor

Canlı yayınlarınız, video projeleriniz hatta görüntülü veya sesli röportajlarınız için gelişmiş ses kayıt imkanları sunan DJI Mic 2’yi sizin için inceledik.

DJI’ın yeni mikrofonu Mic 3, dijital içerik üretenlere profesyonel çözümler sunuyor. Başarılı bir gürültü azaltma teknolojisi sunan Mic 2, cep boyutlarında bir şarj kutusu ile pratik ve portatif bir çözüm sağlıyor. Bu da onu dış mekanlarda kablosuz olarak ses kaydı almak konusunda ideal bir ürüne dönüştürüyor. Açık alanlarda 250 metreye kadar menzile sahip olan mikrofonlar, kameraya bağlanan alıcısına aynı anda iki farklı kaynaktan ses kaydı gönderip videonun üzerine stereo olarak kaydedilmesini mümkün kılıyor.

18 saate kadar çalışma süresi sunan ürünün şarj kutusunu açar açmaz mikrofonlar kullanıma hazır. Ayrıca her türlü kötü senaryoya karşı ses, mikrofonların üzerindeki dahili 8 GB depolama alanına kaydedilebiliyor. Dilerseniz alıcı olmadan, doğrudan Bluetooth ile akıllı telefona bağlanabilen mikrofonlarla hızlıca anlık video kayıtları da alabiliyorsunuz.

DJI Mic 2’nin fiyatı ise 18 bin 999 lira şeklinde.