Bu Kulaklık Gerçekten %98 Oranında Sesleri Engelleyebiliyor mu? Test ettik!

Anker, gürültüyü yüzde 98’e kadar azaltabildiğini iddia ettiği Soundcore Space One ile kablosuz kulaklık arayanlara yeni bir alternatif sunuyor. Peki, Anker’in bu iddiası gerçekten doğru mu? İşte tüm detaylarıyla Soundcore Space One incelemesi!

Anker, gürültüyü yüzde 98’e kadar azaltabildiğini iddia ettiği yeni Soundcore Space One ile kablosuz kulaklık arayanlara yeni bir alternatif sunuyor.

Ergonomik yapıdaki kulaklık, yumuşak kulaklık pedleri ve kafa bandı ile saatlerce kullanılabilecek kadar rahat. Kontrolleri alıştığımız şekilde kulaklıklardaki fiziksel tuşlar üzerinden gerçekleştiriliyor. Geri kalan tüm kontroller ve özel ayarlar için Soundcore uygulamasını kullanmak gerekiyor. Uygulamada aktif gürültü engelleme ayarlarının yanı sıra “Kolay Sohbet” gibi kullanışlı bazı özellikler mevcut. “Kolay Sohbet” isimli özellik aktif hale getirildiğinde, sol kulaklığı elinizle kapattığınız takdirde çalan müzik duraklıyor ve kulaklık şeffaflık moduna geçiyor.

Kulaklık, gürültü engelleme konusunda oldukça başarılı bir performans sunsa da Anker’in iddia ettiği yüzde 98’lik seviyeye ulaşamıyor. Dışarıdaki çoğu sesi engellemede iyi bir iş çıkaran kulaklık, inşaat gibi yüksek seslerde sınıfta kalıyor. Kulaklıklardaki 40 mm dinamik sürücüler ise oldukça geniş bir ses sahnesine sahip ve canlı bir ses üretiyor.

Testlerimizde yaklaşık 41 saate kadar dayanmayı başaran Soundcore Space One’ın güncel fiyatı ise 3.999 TL.