Bu fiyata Omix X7 alınır mı?

Omix X7 nasıl bir telefon? Bu fiyata satın alınır mı? Özellikleri ve performansı nasıl? Omix X7 almayı düşünenler için bilmeleri gerekenleri anlattık...

Uygun fiyatlı bir telefon arayanlar için bir seçenek olan Omix X7, fiyatına göre fena özellikler sunmuyor. İncelediğimiz modelin fiyatı 9499 TL olurken, bu fiyata boxy tasarım çizgisinde cam malzemeli bir telefonla çıkan Omix, X7’de geniş bir ekran tercih etmiş. 6.78 inç büyüklüğündeki telefonun ekranının 120Hz tazeleme hızını destekliyor olması sevindirici.

8 çekirdekli Helio G99 işlemciden güç sağlayan telefonda 6 GB RAM yer alıyor. Ayrıca 6 GB daha sanal RAM takviyesinde bulunabiliyorsunuz. 128 GB depolama alanını da microSD kart yoluyla 512 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.

Telefon, uygulamaların sorunsuzca, takılmadan çalışması için yeterince performans sunuyor. Oyun konusunda da kullanıcıları üzmüyor. PUBG performansı sınıfı için gayet uygun.

5000 mAh pile sahip olan ve 33W hızlı şarj da yapabilen Omix X7’nin en dikkat çekici özelliklerinden biri de 16 MP ön kameraya sahip olması. Güzel selfie’ler çıkartabilen telefonun ana kamerası da 50 MP şeklinde. Elbette burada alan derinliği ve makro çekimler için kullanabileceğiniz 2 kamera daha var.