ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme

Yapay zeka destekli PC’ler artık dijital dünyasının yeni standardı oluyor. ASUS’un yeni ultrabook modeli Zenbook S 16 da hem çok şık hem de güçlü bir dizüstü bilgisayar olarak iş dünyasının yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor. İşte ZenBook S 16 hakkında bilmeniz gereken her şey.

Evet, yapay zeka hızla yükseliyor ve bu, yapay zeka uygulamalarını sorunsuz kullanma olanağı tanıyan bilgisayarların da hayatımıza girmesine önayak oluyor. Artık üreticiler yeni notebook’larını tamamen yapay zekaya endekslemeye başladılar. Bunlardan biri de ASUS.

ASUS’un son geliştirdiği bu notebook, ZenBook S 16. Yapay zeka bilgisayarı olarak anılıyor ve hatta işlemcisi de buna uygun şekilde geliştirilmiş olan Ryzen AI 9 HX 370. Bu işlemci, saniyede tam 50 trilyon işlem yapma gücüne sahip AMD XDNA NPU’sunu beraberinde getiriyor. Yani, bu alanda çalışıyorsanız, mutlaka yakından bakmanız gereken bir cihaz. Ayrıca Windows Copilot da bu bilgisayarda kullanıma hazır.

ZenBook S 16’nın tek numarası bu değil, tasarımıyla da şu an dünyada eşsiz diyebiliriz. Zira ASUS bu notebook’ta kullandığı malzemeyi kendi üretmiş. Cihazın üzerinde yer alan “Ceraluminum” ASUS’un geliştirdiği özel bir materyal. Böylece hem unic hem şık bir laptop oluyor.

ZenBook S 16’in buraya sığdıramayacağımız daha pek çok detayı var. Hepsini geniş videoda anlattık. Video kanalda yayında, link her zaman olduğu gibi profilde.