999 TL’ye Satılan TECNO Buds 3 Satın Alınır mı?

TECNO’nun 999 TL’ye sattığı Buds 3 nasıl bir kulaklık? Ses kalitesinden gürültü engelleme performansına, tasarımından kontrollerine kadar tüm detaylarıyla inceledik.

Genellikle akıllı telefonlarıyla konuk ettiğimiz TECNO, yeni kulaklığı Buds 3 ile 1000 TL altına kulaklık arayanlara cazip bir teklif sunuyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan Buds 3, hafif ve cepte rahatlıkla taşınabilecek boyutta bir şarj kılıfıyla geliyor. Kulaklıklar, yapı olarak ergonomik ve kulağa kanalına iyi oturuyor. Spor yaparken müzik dinlemeyi sevenler için de suya ve tere karşı dayanıklılık sağlayan IPX5 sertifikasına sahip.

Kulaklıklar şarj kılıfından çıktığı an eşleştirme moduna girerek telefona kolayca bağlanabiliyor. Ancak TECNO marka bir telefon kullanılıyorsanız şarj kılıfının kapağını açmanız yeterli. Telefon kulaklığı anında algılayıp sizi ekosisteme dahil ediyor.

Buds 3’te Aktif Gürültü Engelleme özelliği yok, bunun yerine ENC dahil edilmiş. Neyse ki çevresel gürültüyü engelleme konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Ses kalitesi olarak 10 mm’lik sürücüleriyle fiyatına göre iyi diyebileceğimiz bir sese sahip. Ses biraz bas ağırlıklı olsa da genel itibarıyla çoğu kullanıcının hoşuna gidecek türde.

Eğer son zamanlarda bütçe dostu bir kulaklık arayışı içindeyseniz, TECNO Buds 3 999 TL fiyat etiketine sahip.