2.999 TL’ye Güçlü Aktif Gürültü Engelleme Özelliği Olur mu?

Huawei’nin yeni FreeBuds 6i kulaklığı, güçlü aktif gürültü engelleme özelliği ve kaliteli mikrofonları ile kulaklık pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Peki, Huawei FreeBuds 6i başka ne gibi özellikler sunuyor? Tüm detaylarıyla inceliyoruz!

Kablosuz kulaklık pazarı her geçen gün daha da gelişmeye ve yenilikler sunmaya devam ederken, Huawei bu alandaki iddialı isimlerden biri olmaya devam ediyor. Huawei’nin en son piyasaya sürdüğü FreeBuds 6i, 3 bin liralık fiyatıyla başarılı modellerden biri.

Kulaklıklar, Akıllı Dinamik Aktif Gürültü Engelleme 3.0 ile bulunduğunuz ortama göre gürültüyü dinamik olarak azaltabiliyor. Bunu da 34 farklı senaryo için özel olarak eğitilmiş ve ayarlanmış algoritmasıyla başarıyor. 11 mm'lik dört mıknatıslı dinamik sürücülere sahip kulaklığın frekans tepki aralığı 14 Hz ila 40 Hz arasında. Hi-Res sertifikasına sahip sürücülerin ses kalitesi ortalama. Baslar çok yüksek olmasa da çoğu kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde. Ayrıntı seviyesi ise fiyatına göre makul.

Telefon görüşmeleri içinse derin sinir ağı algoritmasıyla birlikte çalışan üç adet mikrofon bulunuyor. Sahip olduğu algoritma sayesinde kulaklıklar, sesi gürültüden ayırt edebiliyor ve arama sırasında karşı tarafa gitmesini engelliyor.