10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?

General Mobile, telefon piyasasını karıştıracak iki yeni model ile geldi. Düşük fiyat seviyesine rağmen güçlü yetenekleriyle kullanıcılarını mutlu edecek Era 30 ve Era 50, giriş seviyesi fiyatına karşılık, üst segment telefonların yeteneklerini aratmıyor.

Şu sıralar 10 bin TL altında eli yüzü düzgün bir telefon arıyorsanız yeni 2 seçenek var. General Mobile Era 30 ve General Mobile Era 50. Era 30 ve Era 50, 10 bin liranın altındaki fiyatlarına karşın güzel özellikleri, güncel işletim sistemiyle birlikte sunuyor.

Box tasarımıyla şık ve modern bir görünüme ulaşmış, farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap eden telefonlar, yapay zeka destekli kameralarıyla dikkat çekiyorlar. Her 2 telefon da kameralarıyla dikkat çekerken, Era 30, 50 MP ana kamera performansı sunarken, Era 50 ise yapay zeka kullanımıyla 108 MP’lik fotoğraflar çekebiliyor.

Günlük kullanımlarda yeterli performansı sunan telefonlardan Era 30’da 4 GB RAM, Era 50’de ise 6 GB yer alıyor. Ancak bunlara genişletilmiş RAM takvisyesinde bulunarak telefonları hızlandırabiliyorsunuz. Benzer şey depolama alanı için de geçerli. Her 2 telefonda da microSD kart desteği var ve ayrıca bir General Mobile klasiği olarak çift SIM kart desteği bulunuyor.

5000 mAh yüksek kapasiteli pillerle gelen iki telefon da, kullanıcılarını şarj konusunda üzmeden iki gün kadar şarj istemeden çalışmaya devam ediyorlar.

General Mobile Era 30 7599 TL’ye alıcı bulurken, Era 50’nin fiyatı ise 9599 TL.