Yapay zeka ile 90'lar fotoğrafı nasıl yapılır? Yeni trend 90'lar fotoğraf uygulaması

Sosyal medyada son günlerin trendi 90'lar fotoğrafları oldu. Yapay zeka ile kendilerini 90'larda çekilmiş fotoğraf karelerine yerleştiren kullanıcılar dikkat çekiyor. Peki 90'lar fotoğrafları hangi uygulama ile yapılıyor? İşte detaylar...

Yapay zeka ile 90'lar fotoğrafı nasıl yapılır?

Yeni bir sosyal medya trendi, kullanıcıların lise yıllığı fotoğraflarını yeniden hayal etmelerine olanak tanıyor, ancak bunu 90'lar dokunuşuyla yapıyor. Sosyal medyada trend haline gelen 90'lar fotoğraflarını yapay zeka ile yapma işlemi dünya çapında hızla yayıldı. Birçok ünlünün ve influencerın oluşturdukları görüntüleri paylaşmaları akımı hızlandırdı. Peki yapay zekayla 90'lar fotoğrafları hangi uygulama ile nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

90'lar Fotoğrafı Nasıl Yapılır?

Yapay zekalı ve EPIK isimli uygulama sizi 60'tan fazla farklı kişiye dönüştürme kapasitesine sahip, böylece örneğin lisedeki futbol takımının kaptanı olma hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Trende katılmak isteyenler AI fotoğraf düzenleme uygulaması 'Epik AI'yı indiriyor. Uygulama Hem App Store'dan hem de Google Play Store'dan ücretsiz indiriliyor.

Epik'in ana şirketi Snow'un bir sözcüsü, "Uygulama, 'AI Yıllığı' özelliğinin piyasaya sürülmesiyle önemli bir büyüme gördü. Lansmanından bu yana kullanımda 30 kat artışa tanık olduk" diyor.

AI Yearbook, kullanıcıları kendilerinin sekiz ila 12 fotoğrafını Epik'e yüklemeye davet ederek çalışıyor. Uygulama, bu fotoğrafları işliyor ve her biri farklı saç stilleri, kıyafetler ve pozlara sahip, 90'lı yıllardaki birçok öğrencinin hatırlayacağı bir arka plan üzerinde yer alan, yapay zeka tarafından oluşturulmuş 60 portre sunuyor.

EPIK Uygulaması Ücretli Mi?

epik
  • Uygulama ücretli. Standart (129,99 TL) ve Express (199,99 TL) ödeme seçeneklerinden birini seçmeniz gerekiyor. Fotoğraflarınız satın aldığınız pakete göre 2 saat ile 24 saat arasında oluşturuluyor.

  • Pazar araştırma şirketi Sensor Tower'a göre Epik'in uygulama içi satın alımlardan günde yaklaşık 250.000 ABD doları kazandığına inanılıyor.

  • Yüklenen fotoğrafların net ve iyi aydınlatılmış olması önemli. Bulanık veya uzaktan çekilmiş görüntüler önerilmiyor.

  • Uygulama aynı zamanda en doğru sonuç için çeşitli açılarının ve yüz ifadelerinin eklenmesini de tavsiye ediyor.