Spotify Sadece Sen Ne Demek?

Spotify Sadece Sen ne demek? sorusunun yanıtını arıyorsanız, sizler için "Sadece Sen" özelliğini anlatıyoruz. İşte Spotify uygulamasının Sadece Sen özelliği ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...

Spotify Sadece Sen Ne Demek?

Spotify Sadece Sen ne demek? sorusu platformu kullanan kişilerce sıklıkla merak konusu oluyor. Müzik dinlemekten keyif alan herkesin aklına gelen ilk uygulamalar arasında yer alan Spotify, Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünya genelinde aktif olarak kullanılan bir müzik dinleme uygulamasıdır. Tüm dünyaya yayılan geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Spotify uygulaması, kullanan herkese her an her yerde müzik dinleme imkanı sunar.

Spotify, merkezi İsveç’te bulunan bir müzik platformudur. 2006 yılından bugüne hizmet vermeye devam eden şirketin uygulaması kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanıcılar sahip oldukları müzik tarzına uygun olan içerikte müziklere kolaylıkla ulaşım sağlar. Şarkıların eski ya da yeni olması fark etmeksizin birçok şarkıyı bünyesinde bulunduran Spotify, aynı zamanda Podcast yayınları ile de hizmet verir. Birçok konu için ayrı ayrı bölümlerde paylaşılan Podcastler birçok kullanıcının tercih ettiği bir özelliktir.

Çevrimdışı mod, gizli mod, yüksek ses kalitesi, ortak şarkı listesi oluşturma, kullanıcının zevkine uygun çalma listesi önerme ve çalma listesi ve klasör oluşturabilme gibi birçok özelliğe sahiptir. İOS, Android ve Mac cihazları tarafından desteklenen Spotify, indirilerek kurulur. Hesap oluşturduktan sonra kullanıcılar istediği tüm müzikleri dinler.

Spotify Sadece Sen Ne Demek?

SPOTİFY

Spotify tarafından oluşturulan ‘’Sadece Sen’’ listesi ise kullanıcıların yıl boyunca dinlediği müziklerden oluşturulan bir liste olarak yıl sonlarında kullanıcılara sunulur. Bu çalma listesi sayesinde kullanıcılar yıl boyunca dinlemiş oldukları müzikleri görebilir.

Spotify müzik platformunun yeni bir özelliği olan ‘’Sadece Sen’’ sayesinde kullanıcılar kendileri için kişiselleştirilmiş olan yeni listeleri görür. Şirket tarafından otomatik olarak oluşturulan bu liste sayesinde kullanıcılar daha önce dinlediklerini unuttuğu çoğu şarkıyı da yeniden dinleme imkanına sahip olur. Kullanıcılar bu özelliği ‘’Paylaş’’a dokunarak sevdikleri ile ya da başka bir uygulamada paylaşma şansına da sahiptir.

Aynı zamanda Spotify Blend özelliğini de bu özelliğin yanında piyasaya sürmüştür. Blend özelliği ise kullanıcıların müzik zevklerine göre yeni bir çalma listesi oluşturmasını sağlar. Bu özellik ile kullanıcılar örneğin bir arkadaşları ile ortak bir çalma listesini oluşturabilir.

Spotify Ücretli Mi?

Spotify uygulamasını kullanmak isteyen birçok kullanıcının aklında soru işareti oluşturan bir konu ise müzik uygulamasının ücretli olup olmadığıdır. Spotify platformu hem ücretli hem de ücretsiz kullanıma sahiptir. Platformun en büyük avantajlarından biri olan ücretsiz kullanım ise bazı sınırlandırmalar ile kullanıcılara sunulur. Bu sınırlar da belirli bir şarkı atlama hakkının bulunması ya da müzik arasında reklam dinleme gibi sınırlardır. Kullanıcılar ücretli plana geçerek bu sınırlardan kurtulma imkanına sahiptir. Reklamsız ve çevrimdışı müzik dinleme gibi haklar sunan ücretli plan 4 farklı kategoride sunulur.

Öğrenci Planı: Bu plan Üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği, birçok özelliğe sahip olan bir plandır. Bu plana sahip olmak isteyen bir kullanıcı beklenilen şartları yerine getirerek aylık olarak daha az bir ücret ödeyerek kullanıma başlar.

Bireysel Plan: Bu abonelik şekli uygulamada temel olan bazı Premium özellikleri kullanıcılara sunar. Aylık ücreti öğrenci planı haricindeki planlardan daha uygun olan plan, reklamsız dinleme ve çevrimdışı dinleme gibi özelliklere sahiptir.

Duo Planı: Aile ya da arkadaş grupları için uygun olan plan, 2 ayrı hesaptan Premium üyelik almak yerine tercih edilir. Bu planı satın alan kullanıcılar aynı hesap üzerinden farklı cihazlarda kullanım sağlanmasına olanak tanır. Bu plan da diğer planlarda olduğu gibi Premium olmanın sağladığı tüm avantajlardan faydalanma şansı sunar.

Aile Planı: Tıpkı Duo planında olduğu gibi aile ve arkadaş gruplarının kullanımı için oldukça uygundur. Duo plandan farkı ise 2 hesap yerine 6 hesaba kadar oturumu destekliyor olmasıdır.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: