Keanu Reeves'ten yeni John Wick TV dizisi geliyor: Under the High Table

Keanu Reeves, "John Wick: Under the High Table" adlı yeni bir TV dizisi geliştiriyor. Dizi, dördüncü John Wick filminin olaylarından sonra geçecek ve Reeves, yönetici yapımcı olarak projeye katılacak.

Keanu Reeves'ten yeni John Wick TV dizisi geliyor: Under the High Table

Beşinci filmi yapım aşamasında olan dört filmlik John Wick serisi, bir yan film, bir ön seri ve yakında çıkacak bir TV dizisiyle John Wick Sinematik Evreni giderek büyüyor. Şimdi de, dördüncü John Wick filminin olaylarından sonra geçen yeni bir TV dizisi olan "John Wick: Under the High Table", Lionsgate Television tarafından geliştiriliyor ve bizzat Keanu Reeves tarafından yönetiliyor.

John Wick: Under the High Table Konusu

Yeni dizinin resmi özetine göre, "John Wick, High Table dünyasını hassas bir konumda bıraktı. Yeni karakterlerden oluşan bir grup kendilerine bir isim yapmaya çalışırken, serinin sadık karakterlerinden bazıları eski dünya düzenine bağlı kalmaya devam edecek. Dizi, yeni ve eskiyi bir araya getirerek Wick evrenini yeni bir çağa taşıyacak."

Reeves Yapımcı Olacak

reevers

Bazı hayranların, Peacock'un "The Continental" dizisine verilen ılımlı tepkiler göz önüne alındığında, yeni diziye dair haberleri biraz endişeyle karşılayabileceklerini kabul etmek gerekiyor. "The Continental", serinin katiller için özel ve karanlık oteli etrafında kurulmuştu. Ancak eleştirmenlerin bunu yanlış anlamış olması gerçeğini bir kenara bırakırsak, "John Wick: Under the High Table" için heyecanlanmanız için iki neden var.

İlk olarak, Reeves yeni dizide yer almasa da, yönetici yapımcı olarak dahil oldu ve projeyle çok yakın ilgileniyor. "The Continental" dizisinde durum böyle değildi.

Reeves'in katılımı harika bir haber olsa da, Wick filmlerinin yönetmeni Chad Stahelski'nin de yapımcı olarak projede yer alması da öyle. İkili, harika bir yaratıcı ortaklığa ve çalışma ilişkisine sahip. Stahelski, köpeğinin ölümünün intikamını almak isteyen bir suikastçı hakkındaki hikayeyi, 1 milyar dolardan fazla hasılat yapan bir film serisine dönüştürdü. Bu seri sadece kiralık katillerle ilgili değil, aynı zamanda son derece koreografili, görsel olarak çarpıcı aksiyon sahneleri ve kendi gelenekleri ve ritüelleriyle dolu bir suç dünyası içeriyor.