İkonik film "Yarının Sınırında" için devam filmi mi geliyor?

Tom Cruise ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı bilimkurgu aksiyon filmi Yarının Sınırında'nın (Edge Of Tomorrow) vizyona girmesinin üzerinden 10 yıl geçti. Peki filmin devamı gelecek mi? Doug Liman ve Tom Cruise yapım için görüşmelere devam ediyor.

İkonik film "Yarının Sınırında" için devam filmi mi geliyor?

Cruise ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı bilimkurgu aksiyon filmi Yarının Sınırında (Edge Of Tomorrow)10 yıl sonra hala devam filmi için konuşuluyor. Doug Liman ve Tom Cruise, "Yarının Sınırında" (Edge of Tomorrow) filminin devamını çekme fikrini hala değerlendiriyorlar.

"Filmi Tekrar İzledik"

2014 yılında vizyona giren bu bilimkurgu aksiyon filminin ardından 10 yıl geçmiş olmasına rağmen, yapımcı Liman, Empire dergisine verdiği röportajda kendisi ve Cruise’un “o dünyayı sevdikleri için” devam filmi üzerine konuşmaya devam ettiklerini belirtti.

Liman, "Tom ve ben filmi yaklaşık iki ay önce tekrar izledik çünkü ben 10 yıldır izlememiştim," dedi. "'Vay canına, bu gerçekten iyi bir film' dedim."

Yarının Sınırında Konusu

yarının sınırında

Emily Blunt'ın da başrol oynadığı orijinal film, uzaylılarla savaşırken aynı günü tekrar tekrar yaşayan bir askeri (Cruise) konu alıyor. "Yarının Sınırında" gişede başlangıçta durgun bir performans sergilemiş olsa da, son on yılda izleyiciler arasında kalıcı bir yer edindi.

Yönetmen, "Her zaman büyük açılış hafta sonları olan filmler yapma şansım olmadı," diye itiraf etti. "Bourne Kimliği, açılış hafta sonunda Scooby-Doo'ya yenildi. Ve Swingers sinemalara girip çıktı. Uzun vadeli filmler yapıyorum gibi görünüyor. Ego odaklı biriyim, şimdi övgü almak istiyorum. Ama eğer bana seçim hakkı verilseydi, 50 yıl sonra bile izlenecek filmler yapmayı tercih ederdim."

2019'da Gündeme Gelmişti

2019'da Warner Bros.'ta "Yarının Sınırında" devam filminin Matthew Robinson tarafından yazıldığı bildirilmişti, ancak film hiç gerçekleşmedi. Ancak Blunt, devam filmi için geri dönmeye "çok hazır" olduğunu söyledi.

Blunt, daha önce Happy Sad Confused podcast'inde sunucu Josh Horowitz'e, başka bir film olmasını dilediğini ve bir noktada senaryoyu okuduğunu açıklamıştı.

"Oppenheimer oyuncusu olarak Doug'ın bana doğru sürünerek getirdiği bir senaryo vardı," dedi. "Bunu gerçeğe dönüştürmeyi çok isterdim ama ne zaman ve nasıl olacağını bilmiyorum. Ve [Cruise'un] kaç tane Görevimiz Tehlike filmine ihtiyacı var."