HBO'dan The Last of Us 2. sezon fragmanı: Joel'in geçmişiyle hesaplaşması ve yeni karakterler

HBO, The Last of Us'ın ikinci sezonu için ilk fragmanı yayımladı; Joel, geçmişteki eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşirken kadroya yeni karakterler katılıyor. Fragman, dizinin 2025'te ekrana geleceğine ve hikayede bazı önemli sapmalar olacağına dair ipuçları veriyor.

HBO'dan The Last of Us 2. sezon fragmanı: Joel'in geçmişiyle hesaplaşması ve yeni karakterler

HBO, The Last of Us'ın ikinci sezonu için kısa ama ipuçlarıyla dolu bir fragman yayımladı. Dizi, 2025'te ekrana gelecek. Fragman, Joel'in (Pedro Pascal), Catherine O'Hara tarafından canlandırılan yeni bir karakterle (muhtemelen terapisti) konuşmasıyla başlıyor ve Joel, geçmişteki eylemlerini sorguluyor. "Ona zarar verdin mi?" sorusuna "Onu kurtardım" cevabını veriyor.

O'Hara'nın bilinmeyen rolünün yanı sıra, Kaitlyn Dever'ın Abby'si, Jeffrey Wright'ın Isaac olarak video oyunundaki seslendirmesini tekrarlaması ve Isabela Merced'in canlandırdığı Dina gibi karakterler de fragmanda ilk kez görünüyor. Ayrıca Joel'in kardeşi Tommy (Gabriel Luna) ve Ellie (Bella Ramsey) kısa ama yoğun aksiyon sahneleriyle gözüküyor.

İki Sezona Bölünmüştü

Geçen yıl açıklandığı üzere, yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann, hikayenin karmaşıklığı nedeniyle The Last of Us Part II video oyunundaki olayları iki sezona bölmeye karar verdiler. İkinci sezon, sadece yedi bölümden oluşacak ve doğal bir kopuş yaratacak, üçüncü sezon ise "önemli ölçüde daha büyük" olacak.

Orijinal seri, oyunun olaylarını büyük ölçüde takip etti ancak bazı yaratıcı sapmalar ve değişiklikler de içeriyordu. İkinci sezonda da benzer bir yaklaşım bekleniyor. Ancak, fragman önemli bir sapmayı zaten gösteriyor. Oyunda Joel, hastanede olanları sadece kardeşine anlatırken, burada O'Hara'nın karakterine itiraf ediyor.

Bu fragman, HBO'nun Coming to Max fragmanının bir parçası olarak yayımlandı ve The Penguin, Dune: Prophecy, It: Welcome to Derry'nin ön izlemeleri ve Game of Thrones'un yan dizisi A Knight of the Seven Kingdoms'a ilk bakış da bu fragmanda yer aldı.