Exxen ve ExxenSpor üyelik ücreti ne kadar? 2024 Exxen paketleri ve fiyat listesi (Eylül)

Acun Medya bünyesinde bulunan dijital yayın platformu Exxen 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlamıştı. Peki, Eylül 2024 itibarıyla Exxen üyelik ücreti ne kadar oldu? İşte Exxen paketleri ve fiyat listesi

Exxen ve ExxenSpor üyelik ücreti ne kadar? 2024 Exxen paketleri ve fiyat listesi (Eylül)

Acun Ilıcalı tarafından kurulan dijital yayın platformu Exxen de yayın hayatına 1 Ocak'ta start vermişti. Peki, Exxen'de ve Exxenspor'da Eylül 2024 itibarıyla fiyat listesi nasıl? İşte son fiyat listesi ve paketler:

EXXEN FİYATLARI EYLÜL 2024

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL
Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen fiyat listesi

Exxenspor abonelik ücretleri ne kadar?

Reklamlı Aylık Paket – 327.90 TL
Reklamsız Aylık Paket – 390.90 TL

Exxen Spor Fiyat Listesi

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

  • Exxen'e üye olmak için https://www.exxen.com/tr/sign-up adresinden Ad-Soyad ve e-Posta adresi girerek abone olabilirsiniz.
  • Exxen'de ana sayfa üzerinden ana sayfa üzerinden Ad Soyad ve E-posta alanlarını doldurup sonra 7 gün ücretsiz izle butonuna seçebilirsiniz. Ücretsiz denemede taahhüt yok, sonra iptal edebilirsiniz. İptal edilmezse ücretlendirme denemeden sonra aylık ücretlendirme ile devam eder.

EXXEN ÜYELİĞİ NASIL İPTAL EDİLİR?

  • #Üyelik iptali için web tarayıcısı üzerinden www.exxen.com adresine üyelik bilgileriniz ile giriş yaparak girin.

  • #Hesap ve Ayarlar bölümünü açın

  • #Abonelik Bilgilerim bölümüne gelin

  • #Abonelik Durumunun altında yer alan aboneliğimi iptal et butonuna tıklayarak iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz:

  • #Exxenspor paketine sahipseniz, iptal işlemi yapmak istediğinizde ana paket ve ek paket aboneliklerinizi ayrı ayrı iptal etmeniz gerekiyor.