Discord hareketli PP nasıl yapılır? Discord hareketli profil fotoğrafı yapma

Discord hareketli PP nasıl yapılır? Discord profil fotoğrafını animasyonlu hale getirme yollarını yazımızdan öğrenebilirsiniz. İşte adım adım hareketli PP yapma yöntemleri...

Discord hareketli PP nasıl yapılır? Discord hareketli profil fotoğrafı yapma

Günümüzde sıklıkla anılan Discord'u milyonlarca kişi kullanıyor. Özellikle oyunseverler arasında oldukça popüler olan bu uygulama içerisinde profil fotoğrafı ayarlamak noktasında da pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Discord, profil fotoğrafınızı dilediğiniz gibi şekillendirmenize izin veren bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Discord'da dilediğiniz gibi profil fotoğrafı oluşturabilme imkanına sahip olmanın yanında bu profil fotoğrafını animasyonlu hale getirme imkanınız da bulunuyor. Animasyonlu hale getirilmiş bir profil fotoğrafı ile ise çok daha fazla dikkat çekmeniz ve profilinizi ön plana çıkarmanız mümkün oluyor. Özellikle uygulamayı içerisinde öne çıkmak isteyen kişilerin oluşturdukları animasyonlu profil fotoğraflarının nasıl oluşturulacağı ve profili ekleneceği de merak konusu oluyor.

Discord profil fotoğrafını animasyonlu hale getirmeyi öğrenmeden önce Discord'un ne olduğu ve nasıl kullanıldığı hakkında ve bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Discord Nedir?

discord

Topluluk kurma amacıyla kurulmuş olan anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformu olan Discord geniş bir kitle tarafından kullanılması ile dikkat çekiyor. Farklı pek çok tarayıcı üzerinden kullanılabilen Discord, sesli iletişim kurmaya imkan tanımasıyla iletişimi online kanallar üzerinden kurmak isteyen herkes tarafından sık sık tercih ediliyor.

Özellikle oyunseverler tarafından sıklıkla kullanılan uygulama sayesinde oyuncular birbirleriyle sesli olarak anlık iletişim kurabiliyor. Bir ekip oyunu oynanırken bu uygulamadaki iletişim kanallarının genişliği büyük bir avantaj sağlıyor. Önceleri yalnızca oyuncular ve yayıncılar tarafından kullanılan bu uygulamanın zaman içerisinde farklı amaçlarla da kullanılmaya başlandığı görülüyor.

Günümüzde iş dünyasının dahi farklı dijital platformlara entegre olmuş bir şekilde çalışma sergilemeye başladığı görülüyor. Discord da belli başlı çalışma alanlarında kullanılmaya başlanmış ve entegre olunmaya çalışılan bir iletişim platformu olarak öne çıkıyor.

Discord Hareketli PP Yapmanın Yolları

Discord’da hareketli bir profil fotoğrafı yapabilmek için izlenmesi gereken belli başlı adımlar bulunuyor. Bu adımları şu şekilde sıralamamız mümkün:

  • Öncelikle Nitro’ya giriş yapmanız ve satın almanız gerekiyor. Bu platform içerisinde hareketli bir profil fotoğrafına sahip olmanın öncelikli yolu Nitro satın almaktan geçiyor.

  • Sonrasında Tenor’a girip gif indirmeniz gerekiyor. Buradan indirdiğiniz gifleri dilediğiniz gibi seçme imkanınız bulunuyor.

  • Üçüncü adımda nihayet Discord avatarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Burada hesap bilgileri ve profil bilgileri kısmından değişikliği gerçekleştirebilme imkanınız bulunuyor.

  • Bir sonraki adımda Discord içerisinde pp boyutunuzu ayarlamanız gerekiyor. Bu adım gifin uyumluluğunu tam olarak sağlayabilmek için büyük önem taşıyor. Örneğin; gifin boyutu küçükse burada kenardan büyütme imkanınız bulunuyor. Bu sayede dilenen gifi de avatar hâline getirme imkanına erişilebiliyor.

Discord Hareketli PP Nasıl Görüntüleniyor?

Discord üzerinden bütün ayarları hallettikten ve tam olarak pp kaydı gerçekleştirdikten sonra hareketli pp’nizi görüntülemeniz mümkün oluyor. Profil fotoğrafınızın hareketli hâle gelip gelmediğini kontrol etmek için ise küçük bir sunucuya girmeniz yeterli oluyor.

Sunucuya girdikten sonra sağ kenar çubuğun kısmında üye listesini görüntülemeniz gerekiyor. Bunun sonrasında kendi isminizi bulana kadar üye listesinde alta inebilirsiniz. Kendi isminizi bulduktan sonra sayfanızı büyütmeniz gerekiyor. Sayfanız büyükten sonra profil fotoğrafınızın hareketli olup olmadığını görmeniz mümkün oluyor.

Discord Hareketli PP Yapmak İçin Nitro Zorunlu Mu?

Ne yazık ki Discord içerisinde hareketli bir profil fotoğrafına sahip olabilmek için Nitro kullanmak zorunlu tutuluyor. Henüz başka türlü bir yöntemle hareketli profil fotoğrafı ayarlamak mümkün olmuyor. Siz de Discord hareketli pp yapmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken ilgili adımları izlemek. Daha sonrasında hareketli avatarınıza sahip olarak siz de profilinizi çok daha renkli bir hâle getirebileceksiniz!

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: