BluTV üyelik ücreti ne kadar? BluTV nasıl üye olunur?

BluTV Türkiye'de izleyici ile buluştuğu tarihten bu yana geniş bir abone kitlesine ulaştı. Peki, Blu TV üyelik ücreti ne kadar? BluTV aboneliği ve üyelik ücreti ile ilgili merak edilenlere birlikte bakalım...

BluTV üyelik ücreti ne kadar? BluTV nasıl üye olunur?

BluTV istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan bir dijital televizyondur. 2015 yılında yayın hayatına başlayan BluTV, internet bağlantısı ile bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar üzerinden her ay güncellenen yerli/yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine ve BluTV üyelerine özel yerli yapımlara erişim imkanı sağlar. Peki, Blu TV üyelik ücreti ne kadar? Ücretsiz deneme var mı? Blu TV ödeme seçenekleri nelerdir? Yazımızda merak edilen tüm soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

BLU TV ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Öncelikle BluTV üyelik ücreti ne kadar? BluTV bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

Türkiye'de oluşturulacak BluTV üyelikleri için;

  • BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 49,90 TL'dir

  • BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 358,80 TL'dir. Dilerseniz, kredi kartınız ile 29,90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır).

  • BluTV'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre üniversite öğrencileri için indirim sağlanıyor ve öğrenci kampanyası dahilinde aylık BluTV üyeliği 24,90 TL. Öğrenci kampanyasından yararlanmak için işlemler BluTV Öğrenci Kampanyası bağlantısı üzerinden yapılıyor.

Yurt dışında oluşturulacak BluTV üyelikleri için;

  • BluTV aylık üyelik ücreti 5.90 Euro'dur. Yerli banka ve kredi kartları ile oluşturulan üyeliklerde, üyelik tarihine ait Merkez Bankası kurlarına göre Türk Lirası karşılığı tahsil edilir. Abonelik ücreti yabancı banka ve kredi kartlarından Euro olarak tahsil edilmektedir. Ülkeye göre para birimi değişiklik gösterebiliyor.

BLU TV NASIL ÜYE OLUNUR?

BluTV web sayfasından veya mobil uygulamasından üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini web sayfasında veya mobil uygulamada bulunan Üye Ol/Ücretsiz Dene seçeneğine tıklayarak üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Blu TV Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

blu tv

Peki, BluTV ödeme seçenekleri neler? BluTV bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

  • BluTV üyeliğinizi kredi/banka kartı bilgilerinizi sisteme girerek başlatabilirsiniz.

  • Papara Card, Paycell Card, Passolig veya İninal Kart satın alıp bakiye yükleyerek BluTV üyeliği satın alabilirsiniz.

  • Trendyol.com üzerinden 1, 3, 6 veya 12 aylık kupon kodu satın alabilirsiniz.

  • Hepsiburada.com üzerinden Eft/Havale veya Banka/Kredi kartı ile 1, 3 veya 6 aylık kupon kodu satın alabilirsiniz.

  • Oyunfor.com veya Perdigital.com üzerinden mobil ödeme veya Eft/Havale ile 1, 3 veya 6 aylık kupon kodu satın alabilirsiniz.

  • Kupon kodunu hesabınıza tanımlamak için yardım makalemize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Apple ürünlerinde (iPhone, iPad, Apple TV) uygulama içi satın alma (in-app purchase) seçeneği Türkiye lokasyonu için geçerli değildir.

BLU TV ÜCRETSİZ DENEME VAR MI?

BluTV'de Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapılabiliyor.

*Ödemeniz, 7 günlük ücretsiz deneme süreciniz bittikten sonra tahsil ediliyor

*Ücretsiz deneme sürecinden yalnızca 1 kere yararlanılabiliyor.

*Aylık üyelikten yıllık üyeliğe geçiş yapan kullanıcıların ücretsiz deneme hakkı bulunmuyor.

Android Cihazdan Blu TV'ye Nasıl Üye Olunur?

Android cihazlarda "kayıt ol" alanı bulunmamaktadır.

  • Android cihazınızdan üye olmak isterseniz, cihazınızdan mobil tarayıcı açıp blutv.com/kayit bağlantısı üzerinden işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Eğer, ödeme güncellemek isterseniz yine tarayıcı üzerinden blutv.com/hesabim bağlantısı üzerinden işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: