HyperX'in şimdiye kadar çok sayıda kulaklığını ve klavyesini inceledik. Giriş seviyesi oyuncular tarafından oldukça tutulan ancak Pixart 3310 sensörü sebebiyle yaşını gösteren Pulsefire FPS fareyi uzun süre kullanmış ve hayli de memnun kalmıştık. HyperX de elindeki platformun iyi taraflarını aynen koruyarak teknik kısmında hayli ciddi değişimlere gittiği Pulsefire FPS Pro'yu nihayet piyasaya sürdü.
Pulsefire FPS Pro görüntü olarak Pulsefire FPS'in neredeyse aynısı. Sağ elli oyuncular için optimize edilmiş olan farede toplam altı tuş bulunuyor ve DPI ayarı fare üzerinden değiştirilebiliyor. Küçük elli kullanıcılar için çok uygun bir ürün olmayan Pulsefire FPS Pro abartısız, özellikle palm tutuşa uygun ve son derece hafif (95 gram) bir oyuncu faresi. Her iki tarafta da alışık olmadığımız kadar tırtıklı ve elinizin kaymamasını garantileyen plastik kaplamalar kullanılmış. Kardeşine göre dışarıdan gözüken en büyük farkı ise RGB ışıklandırmaya sahip oluşu. HyperX Ngenuity adlı program sayesinde bu tuşların rengine müdahale edebiliyor, DPI ayarını değiştirebiliyor, makroları kaydedebiliyor ve farklı profilleri kaydedebiliyoruz.
Görünen taraftaki bu minik değişimlerin aksine buzdağının altı büyük geliştirmelere gebe. Pulsefire FPS Pro'da piyasada bulabileceğiniz en iyi optik sensörlerden olan ve Razer Lancehead TE ile Razer DeathAdder Elite'tan tanıdığımız Pixart 3389 bulunuyor. 16000dpi'a kadar destekleyen bu sensör 450IPS hız ve 50G hızlanma gibi harika değerlere sahip. 20 milyon tıklama ömürlü Omron anahtarlar ise eski model ile aynı.
Özetle
Yurt dışı fiyatı 60 Dolar olan Pulsefire FPS Pro henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. Ancak Pulsefire'dan sadece 10 Dolar daha pahalı olduğunu düşünürsek arada çok ciddi bir fark olmayacağını umuyoruz.