ZyXEL yeni ürünleriyle 3G hızında

ZyXEL, 3G hızını yakalamak isteyenler için yarının teknolojisini bugünden kullanıma sunuyor.

3G hızını yakalayın!

Genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri konumunda bulunan ZyXEL'in NBG410W3G ve ZyWALL 2WG ürünleri, 3G teknolojisinin ayrıcalıklarını kullanıcılarla buluşturuyor. Teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden ZyXEL, 3G uyumlu NBG410W3G ve ZyWALL 2WG ürünleriyle en yeni teknolojileri kullanıcılarla buluşturuyor. ZyXEL ürünleri, kablolu bağlantı imkanının olmadığı alanlarda 3G teknolojisiyle hızlı ve güvenli internet erişimi olanağı tanıyor. ZyXEL'in bireylere yönelik NBG410W3G ve kurumlara yönelik ZyWALL 2WG ürünlerini tercih edenler, ülkemizde önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak olan 3G teknolojisini bugünden yakalıyor.

Hem NBG410W3G hem de ZyWALL 2WG, internet erişiminde kesilmeye tahammülü olmayan kritik uygulamalarda yedekli internet erişimini mümkün kılıyor. Böylece ana internet bağlantısında bir sorun oluştuğunda, yedek bağlantı devreye alınarak kullanıcıların internet erişimindeki kopukluğu hissetmeleri önleniyor. Her iki cihaz da sundukları yüksek güvenlik olanaklarıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda kablolu bağlantının mümkün olmadığı inşaat alanları, şehirdışındaki şantiye bölgeleri, dinlenme mekanları, trenle veya otobüs gibi toplu taşıma araçları, servis araçlarında internet erişimi ZyXEL teknolojisi sayesinde mümkün oluyor. Kablolu bağlantı mümkün olsa bile geçici süreyle kullanılacağından kablolu bağlantının çekilmesine gerek kalmayan fuar ortamları, kablolu bağlantının kablosuz bağlantıdan daha pahalı olacağı ve trafiğin çok yoğun olmadığı para çekme makineleri, petrol istasyonları gibi ortamlarda da ZyXEL'in 3G destekli çözümlerinden yararlanılabiliyor.

ZyXEL NBG410W3G ile internette 3G hızını yakalayın, erişimi kablosuz olarak paylaşın

ZyXEL'in bireysel kullanıcılar için geliştirdiği NBG410W3G'nin dahili 3G/EDGE/GPRS modülü sayesinde sadece SIM kart takarak GSM şebekesi üzerinden internete erişmek mümkün oluyor. Cihaz ayın zamanda 802.11b/g "Access Point" özelliği sayesinde kablosuz alınan internet bağlantısının yine kablosuz olarak yerel ağda paylaşılmasını sağlıyor. İnternet bağlantısının WAN portu üzerinden yapıldığı durumlarda, NBG410W3G'nin gelişmiş özellikleri sayesinde 3G üzerinden yedek bağlantı yapılabiliyor. Böylece WAN üzerinden internet erişiminde bir sorun yaşandığı takdirde, 3G teknolojisiyle bağlanılarak kesintisiz internet erişimi sağlanıyor.

Hem güvenlik hem 3G avantajı ZyWALL 2WG'de!

Hem güvenlik hem 3G avantajı ZyWALL 2WG'de!

ZyXEL tarafından kurumlara yönelik olarak sunulan ZyWALL 2WG, 1 adet 10/100Mbps WAN ,4 adet 10/100 Mbps ethernet , WiFi a/b/g kablosuz iletişim, Dial-backup ve PCMCI portuna sahip, bir internet gateway (ağ geçidi) cihazı olarak öne çıkıyor. ZyWALL 2WG, GPRS/EDGE/3G desteğine sahip olması dolayısıyla da kullanıcıları 3G teknolojisinin avantajlarıyla buluşturuyor. ZyWALL 2WG, EDGE ile 256Kbps veya 3G ile 7Mbps hızında internet erişimini mümkün kılıyor.

ZyWALL 2WG'nin ana bağlantısı WAN portu üzerinden yapıldığında, üzerindeki PCMCIA slotuna takılan kartla veya analog modemle bağlantı yedeklemesi yapılabiliyor. ZyWALL 2WG'de internet üzerinden noktadan noktaya VPN yapmak üzere 5 adet IPSec VPN tünel başlatma/sonlandırma desteği mevcut bulunuyor. Bu özellik sayesinde kurumların şube ve merkezleri arasındaki bağlantı, internet üzerinden hem ucuz hem de güvenli bir şekilde oluşturulabiliyor. Diğer yandan web tabanlı içerik filtreleme özelliğiyle istenilmeyen internet sitelerine erişim engellenebiliyor ve bu sayede çalışanların iş kaybı önlenebiliyor. Üründe aynı zamanda 802.11a/b/g destekli Access Point özelliği de bulunuyor. Kablosuz çıkış gücü gereksinime göre ayarlanabilen ZyWALL 2WG'nin MBM (Media Bandwidth Management) özelliği sayesinde, internet bağlantısını kullanan bilgisayar ve uygulamalara bant genişliği atanabiliyor. Böylece bağlantının daha etkili bir şekilde kullanımı sağlanabildiği gibi, önemli uygulama ya da sunucuların her zaman yüksek kullanıcı desteği sunabilmesi mümkün oluyor. Ürünün merkezi yönetim yazılımı sayesinde yüzlerce ürün tek noktadan kolaylıkla yönetilebiliyor ve hazırlanan bir konfigürasyon tüm cihazlara aynı anda tek bir tuşla gönderilebiliyor. Böylece kurumların bilişim departmanları daha kısıtlı ekiplerle çok daha yüksek verimlilik seviyesinde faaliyet gösterebiliyor.

3G'nin gücü ZyXEL teknolojisinde saklı

3G'nin gücü ZyXEL teknolojisinde saklı

ZyXEL kendi Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği teknolojilerle dünya bilişim endüstrisine öncülük etmeye devam ediyor. ZyXEL tarafından kullanıma sunulan yenilikler, 3G destekli ürünlerde de ön plana çıkıyor. ZyXEL'in hem NBG410W3G hem de ZyWALL 2WG modellerinde WAN portu üzerinden yapılan bağlantıyla (örneğin, ADSL veya Metro ethernet) 3G üzerinden yapılan bağlantı aynı anda kullanılarak yük dengeleme (load balancing) yapılabiliyor.

ZyWALL 2WG modeliyle kurumların internet erişimi gereksinimlerine yeni nesil teknolojilerle ve inovatif özelliklerle yanıt veriyor. ZyWALL 2WG, PCMCIA slotuna takılan değişik model 3G kartlarla uyumlu çalışabilme özelliğiyle kendi alanındaki cihazlar arasında öne çıkıyor. Cihazın aynı zamanda üç mode çıkış gücü ayarlanabiliyor ve roaming özelliğine sahip Access Point desteğiyle internet erişimini güvenli bir şekilde paylaştırıyor. ZyWALL 2WG dial backup veya 3G/EDGE/GPRS Backup, bant genişliği yönetimi, 5 adet IPSec VPN tünel sonlandırma, online içerik filtreleme, merkezi yönetim ve gelişmiş router özellikleriyle kendi alanında rakiplerinden ayrılıyor ve kurumlara önemli avantajlar getiriyor.

ZyXEL'in NBG410W3G modeli de yenilikçi teknolojileriyle bireysel kullanıcılara en gelişmiş 3G erişim olanaklarını sunuyor. Cihaz, DMZ desteği sayesinde yerel ağdaki kullanıcılarla internete açık olan sunucular ayrı bölgelerde tutulabiliyor ve bu bölgeler arasındaki trafik sıkı firewall kurallarıyla denetlenebiliyor. Böylece internet erişiminde yüksek hız seviyesine ulaşılırken, aynı zamanda da güvenlikten ödün verilmiyor. LAN ve DMZ bölgeleri için ayrı DHCP servisi çalışması da NBG410W3G'i rakiplerinden ayırıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları