ZyXEL ile PC'ye bağımlı olma devri bitiyor!

ZyXEL, evinizdeki eğlenceye yeni bir boyut kazandıran dijital çözümleriyle CeBIT'te...

ZyXEL'den yeni çözümler

ZyXEL dijital çözümleriyle evinizde multimedya keyfi yaşamak için PC'ye olan bağımlılığı sona erdiriyor. Birbiriyle kesintisiz ve yüksek hızlı şekilde iletişim kuran cihazları kullanıma sunan ZyXEL, evde eksiksiz ve yüksek kaliteli multimedya dönemini başlatıyor. ZyXEL'in dijital eğlence çözümleri, CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda tanıtılıyor.

Dünya bilişim endüstrisine sunduğu yeniliklerle öne çıkan ZyXEL, ev kullanıcıları için multimedya ve dijital eğlence çözümleri sunuyor. ZyXEL çözümleri sayesinde evlerde artık dijital eğlence için PC'ye bağımlı olma devri sona eriyor.

İnternet bağlantı hızlarının artması, IPTV döneminin yaklaşmasıyla birlikte ev kullanıcılarının yüksek hızlı ve hareket özgürlüğü sunan ağlar üzerinde çalışan multimedya cihazlarına ihtiyacı da yükseliyor. ZyXEL, bu alana yönelik sunduğu çözümlerle her biri kendi alanında önemli yenilikler getiren ürünleri kullanıma sunuyor.

ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti kapsamında artık film seyrederken, müzik dinlerken ya da fotoğraflarınıza bakarken elinizin altında klavye olması gerekmiyor. Tüm bunları yapmak için uzaktan kumandanızın tuşlarına basmak yeterli oluyor.

ZyXEL, CEBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda

ZyXEL, CEBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda

ZyXEL'in yeni ürün ailesinde yer alan ve birbirleriyle eksiksiz biçimde iletişim kurabilen cihazlar, DLNA (Digital Living Network Alliance) desteği sayesinde tam düşlediğiniz tarzda bir dijital yaşam biçimi sunuyor. DLNA teknolojisi, yeni nesil dijital eğlence cihazlarının ev ağı üzerinde uyum içerisinde ve kablosuz olarak çalışmasını sağlıyor. Böylece evinizde tek bir noktada depoladığınız dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabiliyor, DLNA uyumlu televizyonunuz, müzik setiniz, medya oynatıcınız ya da taşınabilir bilgisayarınız yardımıyla istediğiniz dosyayı görüntüleyebiliyor veya dinleyebiliyorsunuz.

ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda

ZyXEL çözümleri, evde kablosuz dijital eğlence için tüm gereksinimlerinizi karşılıyor. ZyXEL'in dijital eğlence çözümleri, 7-12 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap'ta gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda katılımcılarla buluşuyor. İş dünyası salonunda 3. Hol 243 numaralı ZyXEL standını ziyaret eden katılımcılar, ZyXEL uzmanlarından gelecekte kullanılacak erişim çözümleri ve kullanım alanlarıyla ilgili olarak detaylı bilgi alabilecekler.

ZyXEL ürettiği modem ve router'ların yanı sıra farklı çözümleriyle de DLNA teknolojisini destekliyor. Dosya sunucuları, HD destekli kablosuz medya oynatıcıları gibi cihazlar ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti içerisinde yer alan çözümlerden yalnızca bazıları. ZyXEL'in kablosuz modem ve router'ları sayesinde tüm cihazlar ev içerisinde kablosuz ağa bağlanarak, PC'ye olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor.

ZyXEL ile mp3 keyfi

ZyXEL ile mp3 keyfi

İnternete çıkış kapınız için ZyXEL Prestige P-660HW-T1 kablosuz ADSL router modem, dosyalarınızı saklamak için DLNA uyumlu ZyXEL NSA-220 ağ depolama ünitesi, tüm bu multimedya içeriği oturma odanızın rahatlığında televizyonunuzda izlemeniz için yine DLNA uyumlu ZyXEL DMA-1000W kablosuz dijital medya adaptörü ve servis sağlayıcıların IPTV servisi vermeye başlamasıyla birlikte internet bağlantınız üzerinden TV izlemenize imkan veren Set-Top Box STB-1003 harika birer seçim olarak öne çıkıyor.

İki adet SATA sabit disk sürücüsü bağlanabilen ve ağ desteği sunan ZyXEL NSA-220, 1,5 TB'a varan bir depolama kapasitesine sahip bulunuyor. Üstelik NSA-220 dilersiniz sizin için internetten dosya indiriyor ve verilerinizi tek bir tuşla yedekliyor.

ZyXEL DMA-1000W kablosuz dijital medya adaptörü veya ise medya sunucusu olarak NSA-220'yi kullanıyor. DMA-1000W, TV'ye HDMI veya S-Video üzerinden, müzik sistemine ise cinch ya da optik ses çıkışı aracılığıyla bağlayabiliyorsunuz. Böylece HD görüntüleri ve mp3'lerinizin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabiliyorsunuz.


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları