ZyXEL'de firmware dopingi!

ZyXEL'in yeni firmware'i, güncellemenin çok ötesinde yenilikler sunuyor! İşte detaylar...

ZyXEL'de yazılım dopingi!

Dünyanın en önemli genişbant çözüm ve teknolojileri sağlayıcılarından ZyXEL, USG ağ güvenlik ürünlerinin kullandığı yeni ZLD v2.20 yazılımı ile internette güvenliğini üst seviyelere taşıyor! Yeni bir kullanıcı arayüzü ve uç noktalarda güvenlik kontrolü desteği gibi 90'dan fazla geliştirmenin gerçekleştiği bu yazılım güncellemesi, kullanıcılara bir güncellemeden çok daha fazlasını sunuyor...

ZyXEL, küçük ve orta ölçekli işletmelere yüksek performanslı denetleme ve kontrol çözümleri sunan ZyWALL USG ürün ailesi için yeni firmware ZLD v2.20 yazılım güncellemesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Güncelleme kullanıcıların kullanım kolaylığı, güçlü bir performans, yüksek verimlilik ve düşük işletme giderleri elde etmesine imkan veren kapsamlı özellikler sağlıyor. ZyXEL USG güvenlik ürünleri için hazırlanan yeni firmware ZLD v2.20 yazılımı, yeni bir arayüz ve uç noktada güvenlik kontrol desteği gibi 90'dan fazla geliştirmeye sahip olmasıyla bir güncelleştirmeden çok daha fazlasını sunuyor. ZyWALL ZLD v2.20 yazılım güncellemesi, kullanıcılara kolay kurulum, kullanım, yüksek performans ve düşük yönetim maliyetleri konusunda daha kapsamlı özelliklere sahip. Bu yeni özellikler ve ek geliştirmeler daha güçlü bir güvenliğin yanı sıra, ağın korunması için gerekli tüm mekanizmaları da garanti ediyor.

ZyWALL Güvenlik Ailesi Gücüne Güç Kattı

ZyWALL Güvenlik Ailesi Gücüne Güç Kattı

Yüksek performanslı denetleme ve kontrol çözümleri sunan ZyWALL güvenlik ürünleri, Durumsal Paket Denetimi (SPI), Antivirus, Saldırı Tespit ve Önleme (IDP), İçerik Filtreleme (Content Filtering), Antispam ve VPN (IPSec/SSL/L2TP) özelliklerini tek bir cihazda birleştirip, kullanıcılara en rasyonel çözümleri sunuyor. Kullanıcılar, çok katmanlı güvenlik özellikleri sayesinde müşteri ya da firmalarına ait kayıtlarını, fikri mülkiyetlerini ve hatta önemli kaynaklarını iç ve dış tehditlerden tam olarak koruyabiliyorlar.

CeBIT 2010'da lansmanı yapılan ZyWALL ZLD 2.20'yi ücretsiz olarak www.zyxel.com.tr adresinden indirmek ve tüm ZyXEL USG güvenlik ürünleri için kullanmak mümkün (ZyWALL USG 100/200/300/1000/2000).

ZyWALL ZLD v2.20'nin yeni gelişmiş özellik ve ek geliştirmelerinin sağladığı yararlardan bazıları ise şöyle:
• Kurumlar, yeni yazılımın sahip olduğu kullanıcı dostu arayüz ve gelişmiş sorun giderme seçenekleri sayesinde işletmelerinin ağlarını koruyan ZyWALL USG Güvenlik ürünlerinde daha kolay kurulum ve kullanım imkanına sahip olabilmektedir.
• Yeni yazılım geliştirilmiş bir Routing Mimarisi sunmaktadır.
• Antivirüs güvenliğini ve kişisel firewall yazılımını denetleyen Uç Nokta Güvenlik Desteği sayesinde antivirüs yüklü olmayan clientlar ZyWALL tarafından tanımlanarak kullanıcıları antivirüs yazılımı yüklemesi konusunda uyarabilmektedir.
• Sosyal ağ uygulamaları üzerindeki Granül Kontrol Mekanizması sayesinde bant genişliği kullanımını yönetmek ve çalışanların verimliliğini artırmak mümkün olmaktadır.
• ZLD v2.20 Twitter, Youtube ve Facebook gibi sosyal network uygulamaları üzerinde çeşitli kontrol imkanları sağlamaktadır. Mesela, kullanıcıların iş saatlerinde bu tür sitelere girişleri yasaklanırken, öğlen arasında veya iş saatleri sonrasında erişimlerine izin verilebilir veya kullanıcılara Facebook'a giriş için izin verilirken, Facebook üzerinden oyun uygulamalarına erişimleri yasaklanabilmektedir.
• Yazılım, Windows 7 SSL VPN desteğinin yanı sıra, şubeler, home ofisler ve mobil çalışanlar için tasarlanmış Hybrid VPN yetenekleri sayesinde de esnek ve güvenli uzaktan erişim seçenekleri sunmaktadır.
Esnek VoIP dağıtımı ve IP PBX desteği için geliştirilmiş VoIP kalitesine sahiptir.
• Kapsamlı MS Active Directory entegrasyonu bulunmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları