1982 yılında ortaya çıkan ve evlerin salonlarında, televizyona bağlanılarak kullanılan, oyun ve ders bilgisayarı olarak lanse edilen Spectrum ZX'in kullanım kılavuzunda yer alan bir problem ancak 33 sene sonra çözülebildi.
Spectrum ZX, kullanıcıların programlama yapmasına izin veriyordu ve bu sayede, bilgisayar üzerinde bulunan minik hoparlörden bip sesleri almak mümkün oluyordu. Programlama sayesinde, farklı notaları küçük bip seslerine dönüştürebilen kullanıcılar için kullanım kılavuzunda bir de örnek bulunuyordu. Cenaze marşının nasıl kodlanacağını gösteren kılavuzda, örnek olarak marşın küçük bir kısmı kodlanmıştı ancak dileyenlerin tüm marşı bilgisayara çaldırabileceği söylenmişti.
Ne var ki, cenaze marşı aynı anda birçok notanın çalınmasını gerektiren bir melodiye sahipken Spectrum ZX'in hoparlörü her defasında sadece bir nota verebiliyordu. Üstelik marşın tümünü kodlamak da mümkün değildi çünkü tüm marşın büyüklüğü cihazın hafızasına yetmiyordu.
33 yıl sonra bir tekonoloji müzesinin çalışanları, "beep" ismi verilen bu bilmeceye cevap buldular.
Piyasada sağlam kalmış Spectrum ZX'leri bulup toplayan görevliler, modern teknolojinin yardımıyla bu bilgisayarları birbirine bağlayarak senkronize çalışacak hale getirdiler ve yazdıkları marş programının her bir parçasını farklı bir bilgisayara yükleyerek bunları aynı anda çalmalarını sağlayabildiler. Sonuçta, 33 yıl önce Spectrum ZX bilgisayarının, kullanıcılarına yönelttiği bir bilmece daha, bir kaç bilgisayar bir araya gelerek çözülmüş de olsa, nihayet çözüldü!