ZombieRock ile yeni bir serüven başlıyor!

MMO-Action türünü sevenleri oyuna doyuracak olan ZombieRock, çok yakında geliyor!

Zombi savaşları başlıyor!

Joygame, ZombirRock'ı Aralık'ta görücüye çıkarıyor. Maceraperest oyunseverlere yönelik MMO-Action oyunu "ZombiRock" ile nefes kesici bir zombi avı başlıyor!

Joygame, oyunseverleri bilgisayar başına kitleyecek yeni oyunu ZombiRock'ı tanıtmaya hazırlanıyor. Aralık ortasında yayınlanacak olan ZombiRock ile MMO-Action oyun tutkunları, oyuna doyacak.

Kore'den lisanslanan ZombiRock, oyunlarda aksiyon seven kadın erkek herkese hitap ediyor. Şu sıralarda Amerika'da da oynanan ve oldukça ilgi gören ZombiRock, Joygame.com üzerinden ücretsiz olarak ve konsol oyunlarını aratmayacak kalitede sunulacak.

Avcılar Zombilere karşı

Konusu ve özellikleri itibariyle, zombi film ve hikâye severleri cezbedecek olan bu oyunun hikâyesi şöyle başlıyor: Dünya Kuantum Araştırmaları Birliği'nde asistanlık yapan Dr. Jessie Glave "kor" adı verilen bir element oluşturuyor. Ancak bu element bazı insanlar üzerinde kötü bir etkiye sahip: onları zombiye çeviriyor! Kor'un etkisine karşı doğuştan bağışıklık kazanmış olan insanlar ise, dünyayı ve insanlığı kurtarmak için zombilere karşı bir savaş başlatıyorlar.

Zombilerle zombi avcılarının savaşı üzerine kurulu bir macera oyunu olan ZombiRock'da "itfaiyeci, beyzbolcu, gitarist, boksör ve forvet" olmak üzere 5 karakter modeli var. Her birinin kendine ait özellikleri ve yetenekleri mevcut. Dileyen dilediği karakteri seçerek oyunda kendine ait bir yer edinmiş oluyor. Oyun haritalarla yönlendiriliyor ve oyuncuların oyun taktiklerini bu haritalara dikkat ederek belirlemeleri gerekiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları