Yusuf Dikeç Elon Musk'a sordu: Bunu İstanbul'da tartışalım mı? Yanıt geldi...

Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'nin olimpiyat tarihine geçen ve atış sırasındaki pozuyla dünyada sosyal medyayı kasıp kavuran milli sporcu Yusuf Dikeç'ten Elon Musk'a çağrı geldi... Musk'tan da yanıt var.

Yusuf Dikeç Elon Musk'a sordu: Bunu İstanbul'da tartışalım mı? Yanıt geldi...

Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türkiye'ye olimpiyat tarihinde atıcılıktaki ilk madalyasını kazandıran Yusuf Dikeç, lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi teçhizat tercih etmemesi; atış sırasında eli cebinde duruşuyla Paris 2024’ün sosyal medyada en çok konuşulan ismi oldu. Görüntüye kayıtsız alamayan isimlerden biri de Elon Musk'tı ve ünlü milyarderden de çok sayıda paylaşım geldi. Yusuf Dikeç, sosyal medya platformu X'te hesap açınca kendisini takibe alanlar arasında Elon Musk da yer aldı.

ELON MUSK'LA MESAJLAŞMA


Bu kez Yusuf Dikeç ile Elon Musk arasında doğrudan bir mesajlaşma var. Başarılı sporcu Elon Musk'a, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? 😎🇹🇷 Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz? @elonmusk" diye sordu.

ELON MUSK'TAN YANIT VAR

Elon Musk ise "Robotlar her zaman hedefi tam ortasından vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden biridir" diye cevap verdi.