Yuga Labs Önemli Bir İsmi CEO Olarak Atadı

Bored Ape’nin ana şirketi olan Yuga Labs, eski Activision-Blizzard CO’su Daniel Alegre’yi CEO olarak atadığını duyurdu.

Yuga Labs Önemli Bir İsmi CEO Olarak Atadı

Kripto şirketlerinde üst düzey yönetici atamaları devam ediyor. Bored Ape’nin ana şirketi olan Yuga Labs, eski Activision-Blizzard COO’su Daniel Alegre’yi CEO olarak atadığını duyurdu.

Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki Web3 girişimi olan Yuga Labs, yaptığı açıklamada, eski Activision-Blizzard (ATVI) başkanı ve COO’su Daniel Alegre’nin 2023’ün ilk yarısından itibaren şirketin yeni CEO’su olarak göreve başladığını açıkladı.

Alegre’nin etkileyici bir öz geçmişi bulunuyor. Küresel müzik ve medya devi Bertelsmann’da liderlik pozisyonu görevini yapmış olan Alegre, 16 yıldan uzun bir süredir Google’da çeşitli uluslararası bölümlerinde başkan olarak görev aldı.

Nisan 2020 tarihinde Alegre, Call of Duty ve World of Warcraft gibi pek çok başarılı oyunun yapımcısı olan oyun şirketi Activision Blizzard’ın başkanı ve işletme müdürü olarak görev aldı. Alegre yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kariyerim boyunca tüketicilere uzun vadeli değer sağlayan yıkıcı ve yenilikçi platformlar oluşturmaya çalıştım. Web3, içeriğin dünya çapında nasıl kullanıldığını, işlem gördüğünü ve sahiplenildiğini yeniden keşfetmek için yeni bir fırsat sunuyor"

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.