YouTube'daki PS5 Pro videosunun altı, öfkeli yorumlarla dolup taşıyor

Sony PlayStation 5 Pro'nun tanıtım videosu, YouTube'daki yorumlara bakılırsa tarihin en nefret edilen videolardan biri olarak tarihe geçmek üzere. Bunun nedeni ise, oyuncuların Sony'nin PS5 Pro fiyat politikasına duydukları büyük öfke gibi görünüyor.

YouTube'daki PS5 Pro videosunun altı, öfkeli yorumlarla dolup taşıyor

Sony'nin PS5 Pro için yayınladığı tanıtım videosu, oyunculardan gelen ağır eleştirilerle dolup taşıyor.

Şirket, PS5 Pro ile “oyun için %45 daha hızlı işleme, daha da güçlü ışın izleme” ve “süper keskin görüntü netliği sağlamak için yapay zeka odaklı yükseltme” vaat ediyor. Ancak, belki de Sony'nin beklediğinin aksine, konsolun aldığı tepkiler teknoloji devi için hiç de olumlu olmadı.

Görünüşe göre oyuncular yeni konsolun, özellikle fiyatından son derece şikayetçi ve Sony'nin bu çıkış politikasına öfke duyuyorlar.

Merak edenler için Sony, yeni PS5 Pro'yu ABD'de 699,99 dolar, İngiltere'de 699,99 £, Avrupa Birliği için 799,99 Euro ve Japonya için 119.980 Yen olarak fiyatlandırdı. Türkiye fiyatının ise 40 bin liraya yaklaşacağı düşünülüyor.

Her beğeniye karşı 3 dislike var!

Yeni Sony oyun konsolunun tanıtım fragmanı, haber yayına hazırlanırken 2 milyon kez izlenip 150.000'den fazla dislike almıştı. Buna karşılık, beğeni sayısı 50.000'in biraz üzerindeydi. Yani her beğenen oyuncuya karşılık 3 tane beğenmeyen oyuncu var. Bu da onu açık ara en beğenilmeyen PlayStation fragmanı yapıyor. Peki acaba satışları nasıl olacak, onu da zaman gösterecek...