YouTube'da büyük yenilikler: Ambiyans modu, video yakınlaştırma ve fazlaYsı hazır!

YouTube, çok sayıda yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Bu yenilikler arasında ambiyans modu, yenilenmiş düğmeler ve video için yakınlaştırma dikkat çekiyor.

YouTube'da büyük yenilikler: Ambiyans modu ve fazlası hazır!

YouTube, yaptığı güncelleme ile yeni bir görüntüleme modunu hizmete sundu: Ambiyans modu. Bu mod, karanlık temanın daha karanlık bir sürümü gibi görünüyor ve farklı cihaz ve sistemlerde video oynatıcıdaki abone olma ve beğenme düğmeleri gibi eylem düğmelerinde birkaç değişiklik de içeriyor.

Ambiyans modunda, YouTube uygulamasının arka planı, oynatılan içerikle eşleşiyor; telefonun durum çubuğunda ve video başlık çubuğunda videonun bazı arka plan renklerini görebiliyoruz. Ancak bunu karanlık bir ortamda yapmanız gerekiyor.

YouTube ayrıca karanlık modunun daha da karanlık bir sürümünü sunuyor, karanlık temayı genişletiyor ve TV'lerde, cep telefonlarında ve web'de kullanıma sunuyor. Ayrıca, YouTube'daki oynatma listeleri, kullanıcıların içerikte gezinmesine yardımcı olmak için videoların daha fazla ayrıntısını görüntülüyor.

YouTube, video oynatıcıyı geliştirmek için çalıştığını, örneğin video açıklamalarındaki bağlantıları düğmelere dönüştürdüğünü ve paylaş, beğen ve indir düğmeleri gibi sık işlem düğmelerinin neden olduğu dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirdiğini söylüyor.

Kullanıcılar artık, videoları izlerken video içinde yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapma seçeneğine de sahip. Bu özellik hem Android hem de iOS'ta kullanılabiliyor.

Bu yeni özellikler, bugünden itibaren tüm kullanıcıların cihazlarına kademeli olarak dağıtılmaya başlandı.