Yeni yetenekli pro tabletler!

Profesyonel çizimler için klavye ve fare ikilisi yerine yeni nesil grafik tabletler tanıtıldı...

Yeni yetenekli pro tabletler!

2006 yılından beri Türkiye'de en çok tercih edilen grafik tablet markalarından olan UC-Logic'in ürün gamı yenilendi! A5 (25.4x15.8cm) boyutundaki TWHA60 ve A6 (20.3x12.7cm) büyüklüğündeki TWH850. Her iki model de 200rps yüksek raporlama hızı ve 1024 kademe basınç hassasiyetine sahip.

Türkiye'de 2006 yılından beri uygun fiyatı yüksek kaliteli ürünlerle birleştirmeyi hedefleyen UC-Logic amatörler kadar Kerem Beyit gibi profesyonel sanatçıların da tercih ettiği ürünler arasındadır.

Yeni nesil geniş ekranlı (widescreen) monitörlerle çalışırken kullandığınız grafik tabletin çizim alanını ekrandaki görüntüyle daha rahat birebir eşleyebilmeniz için üretilen yeni UC-Logic TWH850 ve TWHA60 grafik tabletler, aynı zamanda çift ekran ile çalışan kullanıcılar için de geniş yapısı sayesinde daha fazla hareket alanı sağlamaktadır.

İşte yetenekleri

İşte yetenekleri

Yüksek Basınç Hassasiyeti (1024 kademe): Grafik tablet ile çizim yaptığınızda fareden farklı olarak siz bastırdıkça koyulaşan çizgiler göreceksiniz. UC-Logic TW850 ve TWA60 grafik tabletler tam 1024 seviye basınç hassasiyeti sayesinde kaleminizin basınç değerlerini algılar ve fareden çok farklı bir çizim deneyimi sunar

Yüksek Raporlama Hızı (200rps): Yeni nesil TW serisi UC-Logic grafik tabletler 200rps raporlama hızları sayesinde çok hızlı el hareketleri gerektiren çalışmalarınızı en ayrıntılı şekilde bilgisayarınıza aktarmanızı sağlar.

Geniş Ekran Monitörler İle veya Çift Ekranla Kullanım İçin İdeal Geniş Yapı: Yeni TW serisi UC-Logic grafik tabletler daha geniş aktif çizim alanları sayesinde yeni nesil widescreen LCD monitörlerle ve çift ekran kullanımında kolaylık sağlar.

Bileklerinize Rahatlık: UC-Logic grafik tablet ile bileklerinizi dik konumda tutarak çalıştığınızda bileklerinizin rahat etmesi için tasarlanmıştır. UC-Logic tabletler ile fare kullanımı sebebiyle zaman içerisinde ortaya çıkan RSI gibi sağlık sorunlarına karşı geliştirilmiştir.

Kısayollar

Kısayollar

8 Özel Kısayol (Hotkey) Tuşu: TWH850 grafik tablet tamamen özelleştirilebilir, kaleminizi kaldırmadan da kullanabileceğiniz 8 özel kısayol butonu ile grafik programlarındaki işinizi kolaylaştıracak. Tableti kullanırken kopyala, yapıştır, grupla, yaklaştır/uzaklaştır gibi fonksiyonları kullanmak ya da silgi ve fırça arasında geçiş yapabilmek artık parmaklarınızın ucunda! TWH850 özellikle tasarım programlarının çoklu tuş kombinasyonlarını (Shift+CTRL+ALT+HARF) tek butona toplayabiliyor.

TWH850 ve TWHA60 ile birlikte gelen P23 çizim kalemi, kalemi yerleştirebileceğiniz tablet üzerindeki eğimli alan ile birlikte ergonomik kullanım imkanını size sunmaktadır. Kutudan çıkan 3 adet yedek uçla birlikte size 1000 saatten fazla bir kullanım ömrü sunar. Bu sayede sürekli olarak günde 3 saatlik bir kullanım ile 1 yıl boyunca yedek kalem ihtiyacınız olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz P23 model yedek kalemler de yanlarında 3 adet yedek uçla birlikte gelmektedir.

UC-Logic Lapazz Hakkında
1996 yılından beri grafik tablet ve tablet LCD üretiminde yoğunlaşan UC-Logic, dijital ajanda ürünlerini içeren LaPazz ailesi ile grafik tablet ürünlerini içeren UC-Logic ailesini birleştirerek 2008 yılından itibaren tüm ürünlerini UC-Logic Lapazz etiketi ile sunmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştr

Okuyucu Yorumları