Yeni Superman film setinden görüntüler sızdı: Yeni Superman işte böyle görünecek

Sinema dünyasının ilgi toplayan serilerinden olan Superman için çekilen yeni sinema filminin setinden ilk görüntüler sızdı. Bakın Superman'ın "kırmızı donlu" kostümü nasıl değişmiş?

Yeni Superman işte böyle görünecek

DC Comics'in süper kahraman serisi Superman'in sinema uyarlamaları beyaz perdede her zaman dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Şimdi yeni Superman filmi çekiliyor ve onun hakkında çok az şey biliyoruz.

Aksiyon filmlerinin aranan yönetmeni James Gunn tarafından çekilen yeni Superman filmini 2025'ten önce izleyemeyeceğiz. Ancak ikonik süper kahramanın bir sonraki beyaz perde macerası herkesin merak konusu oldu. Sinema tarihinde "mavi taytı" ile hem komedi konusu olan hem de küçük izleycilerin büyük sevgisini kazanan Superman karakteri, kötüleri süper güçleriyle kolayca yenmesiyle biliniyor ancak bu defaki macerası daha farklı olabilir mi?

Ana çekimlerin Ohio'ya taşınmasıyla birlikte çekimlerden sızdırılan bir dizi görüntü, Çelik Adam'ın yeni kostümüne çok daha iyi bakmamızı sağladı.

Gunn'ın filminin DC süper kahramanının bir başka karanlık ve cesur yorumu olacağı izlenimini veren Superman'in yeni kostümünün ilk bakış görüntüsünün aksine, bu resimler durumun böyle olmadığını doğruluyor.

Tayt görüntüsü yumuşatılmış

Gerçekten de, B-52 serisi ve 1996 tarihli 'Superman: Kingdom Come' da dahil olmak üzere çok sayıda Superman çizgi romanından ilham alan kostüm, Zack Snyder'ın Kriptonlu süper kahramanı ele alışından çok daha parlak ve renkli.

Yeni kostüm, önceki sinema filmlerinde gördüğümüz, vücuda deri gibi oturan tayt görüntüsünden kurtarılmış ve kıyafete farklı dokular eklenmiş.

Bu şekilde Superman'in bazen alay konusu olan "külotlu ve taytlı" süper kahraman görüntüsü biraz yumuşatılmaya çalışılmış. Ancak popüler süper kahramanın kırmızı "donu" hala 1950'lerde çizildiği gibi durmaya devam ediyor. Birinin artık 2025'e yaklaştığımızı ve süper kahramanların da kıyafetlerini değiştirecek iradeye sahip olması gerektiğini dile getirmesi gerekiyor.