Yeni simgelere giden 8 kestirme yol!

Ufak bir simgeye mi ihtiyacınız var? İşte sizi en güzel simgelere götürecek 8 kestirme yol...

Yeni simgelere giden 8 yol!

Hazırlamakta olduğunuz bir internet sitesi veya bir PowerPoint sunumu için bir simgeye mi ihtiyacınız var? Tam olarak aradığınız gibi bir simgeyi bulmak çok zor olabilir. Neyse ki bu simge avında size yardımcı olabilecek çok önemli kaynaklar var... Sizin için en önemli 8 tanesini seçtik...

IconSeeker
IconSeeker.com 50 binin üzerinde, üç büyük işletim sistemi ile de uyumlu simgeler bulmak konusunda size yardımcı oluyor. En büyük eksikliği ise gelişmiş arama seçeneğine sahip olmaması.

Icons-Search
Icons-Search.com farklı kaynaklarda simge aramanıza yardımcı olan bir site. PNG ve ICO dosya tiplerinde bulduklarını karşınıza getirebiliyor. PNG dosyalarda 16x16 ve 256x256 piksel ebatlarında dosyaları bulurken, ICO dosyalarında 16x16 ve 128x128 ebatlarındaki simgeleri bulabiliyor.

VeryIcon, Easy Icon Finder ve Iconfinder

VeryIcon, Easy Icon Finder ve Iconfinder

VeryIcon
VeryIcon.com Windows, Mac ve Linux sistemler ile uyumlu 20 binin üzerinde simgesi ile dikkat çekiyor. Aradığınız bulmak için basit arama veya gelişmiş arama yapabileceğiniz gibi, dilerseniz kategorileri de gözden geçirebilirsiniz.

Easy Icon Finder
EasyIconFinder.com Adından da anlaşılabileceği gibi bu sitenin hedefi, simge arama işlemini kolaylaştırabilmek. İster sol bölümdeki arama kutusunu kullanabilirsiniz, isterseniz de orta sütunda yer alan etiket bulutundan seçim yapabilirsiniz.

Iconfinder
Iconfinder.net 150 binden fazla simge ve 484 simge setini ücretsiz indirmenizi sağlayan bir web sitesi. Sitede ayrıca dosya tipi dönüştürücü ile favicon oluşturma araçları da yer alıyor.

Findicons, IconLet ve Google Görsel Arama

Findicons, IconLet ve Google Görsel Arama

Findicons
FindIcons.com, benzerleri arasında en iddialılarından biri. 300 binden fazla simgeyi arama imkanı sunduğunu söyleyen FindIcons aynı zamanda basit bir dosya tipi dönüştürücü aracına da sahip.

IconLet
IconLet alternatiflerinin çoğunda olmayan bazı özelliklere sahip. Bunlar arasında en dikkat çekici olan, bulduğu simgelerin haklarının korunup korunmadığını size en baştan söylemesi. Böylece tatsız yasal sorunların riskini almamış oluyorsunuz.

Google Görsel Arama
Simge bulmak için diğer bir alternatifiniz de Google'ın görsel arama servisi... Bu hizmeti kullanarak simge bulmak için Gelişmiş Arama Seçeneklerini tıklamanız ve Boyut kısmında "Simge"yi seçmeniz gerekiyor.

Okuyucu Yorumları