Yeni ödeme sistemlerini CeBIT'te tanıtıyorlar

Dev bilişim fuarı CeBIT'te tanıtılan bu çözüm, ödeme sistemlerine büyük bir kolaylık getirebilir!

Ödeme sistemini değiştirecek!

Neticaret ile iPara 6-9 Ekim tarihleri arasında Tüyap'ta düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na 3. Salon C10 numaralı stantta birlikte katılarak ortak çözümlerini tanıtacak.

Neticaret ve iPara gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde e-ticaret sitelerine cazip komisyonlarla taksitli sanal pos kullanabilme, fraud ve benzeri hilelere karşı korunma, hızlı nakit akışı sağlama, ödemeleri takip edebilme, Neticaret ve Netahsilat paketlerinin avantajlarından yararlanma olanakları sağlıyor.

Neticaret Yönetim Kurulu Başkanı Akif Şimşek özellikle tedarikçi ve toptancılara bayilerinden ve müşterilerinden online tahsilat yapma olanağı sağlayan Netahsilat başta olmak üzere diğer e-ticaret yazılımlarının da iPara 'nın güvenli ödeme sistemi ile birleşerek daha güçlü çözümler haline geldiğini, yeni işbirliğinin yarattığı avantajları Cebit Bilişim Eurasia 'da sergilemekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

iPara 'nın Türkiye'de e-ticaret ve e-tahsilat sistemlerine sanal pos ve güvenli ödeme hizmeti vermeyi hedeflediğini belirten iPara Yönetici Ortağı Aydonat Atasever ise Neticaret ile entegrasyon yaparak projelerine start vermenin kendileri için önemli olduğunu ve bu işbirliğinin iPara 'nın hizmet alanını genişletmede çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları