Yeni Microsoft Edge, Tamamen Sızdı

Microsoft Edge'in yeni Chromium tabanlı sürümü, bu kez yükleyebileceğiniz biçimde, tamamen sızdı!

Microsoft Edge tamamen sızdı!

Microsoft'un Chromium tabanlı yeni Edge web tarayıcısı, son haftalarda birçok defa sızdı. Ekran görüntülerini, destek sayfalarını gördüğümüz tarayıcının çalışmayan bir yükleyicisi de sızmıştı. Şimdi ise tarayıcı, yükleyebileceğiniz ve çalıştırabileceğiniz biçimde sızdı.

PCBeta forum tarafından paylaşılan Zip dosyasındaki Setup.exe dosyasını çalıştırmanız halinde, tarayıcıyı sisteminize yükleyebiliyorsunuz. Tarayıcının sunduğu deneyim Chrome ile aynı, sadece üzerine Microsoft'un katmanının eklendiğini görüyoruz. Eklentileri Microsoft Store veya Google Store'dan yükleyebiliyorsunuz. Edge'in web sitelerin üzerine yazmak gibi bazı işlevlerinin ise eksik olduğunu görüyoruz. Tarayıcının henüz tamamlanmadığı ve Microsoft'un daha çok işinin olduğu açık. Yine de, herkese açık bir deneme sürümünün yakın olduğunu düşünüyoruz.

Uygulama Microsoft'tan değil bir üçüncü partiden geldiğinden, yüklemekle risk almış olacağınızı söyleyelim. Bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulama dosyalarına her zaman şüpheyle yaklaşmak gerekiyor.

Okuyucu Yorumları